Cardate

Op zoek naar een spannend avontuurtje in de auto? Vind hier een date voor autosex oftewel een cardate.

Wat is een cardate?

Car dating is simpel gezegd daten in de auto. Dit kan je eigen auto zijn, maar ook die van de ander. Al rijdend ben je in gesprek met elkaar. Je kan alle kanten op met een doel op ergens naar toe te rijden of gewoon willekeurig rijden. Het is ideaal om elkaar beter te leren kennen.

 

Sex in de auto

Bij een cardate kan het zover komen dat het spannend wordt. Je voelt je tot elkaar aangetrokken en wilt dan seks hebben. Sex in de auto wordt autosex genoemd. Het kan fantastisch zijn, maar ook onhandig vanwege de kleine ruimte en obstakels.

 

Tips voor autosex

Je kan fantatische sex hebben in de auto. Je wilt van het moment kunnen genieten. Deze tips helpen je daarbij om het nog makkelijker te maken en voor meer genot van carsex.

Zorg ervoor dat de auto geparkeerd staat en de motor uit staat. Een motor die veel lawaai maakt is niet fijn tijdens het vrijen. Je kan het beste de mood versterken met een bijpassend muziekje via de autoradio om zo nog beter in de stemming te komen.

Om niet te veel op te vallen is het advies om het te doen als de zon ondergaat. Je kunt elkaar dan nog wel net zien, maar valt ook niet te veel op.

Zoek een stil plekje waar je de auto neerzet. Zorg er vooral voor dat er geen kinderen in de buurt zijn of kunnen komen. Houd de ramen en deuren dicht, zodat niemand jullie kan horen. Het is wel zo gênant als anderen jullie kunnen horen of kunnen zien. Draai eventueel de spiegels, zodat als men erin kijkt niet direct jullie zien en vergeet dan vooral niet de binnenlicht van de auto uit te doen. Vergis je niet als je de licht van de auto aan hebt kunnen ze je vanaf 100 meter ver in het donker zien wat je aan het doen bent.

Om het ook netjes te houden is het handig om een handdoek op de stoel te leggen, zodat je de volgende dag niet alles hoeft schoon te maken.
Met een goede voorbereiding kun je maximaal genieten van sex in de auto en is het toch wat comfortabeler.

 

Zo heb je seks in de auto

Er zijn verschillende mogelijkheden om sex in de auto te hebben. De ruimte is niet altijd ideaal, maar met een beetje creativiteit kom je een aardig eind.

Ideaal is sex op de achterbank. Zet de stoelen zo ver mogelijk naar voren voor maximale ruimte en zorg ervoor dat je spullen zijn opgeruimd van de achterbank. Verschillende standjes zijn hierbij mogelijk waarbij zowel de vrouw als man bovenop kan. De bekende missionaris kan en ook het intieme lazy spoon positie.

Een andere optie is tijdens het rijden. Hierbij is orale seks in de auto de enige optie. Blijf vooral gefocust want je wilt geen ongeluk veroorzaken. Dit kan voor zowel de man als vrouw.

Ook een optie is het te doen op de passagiersstoel. Je hebt niet veel ruimte en door het net wat comfortabeler te maken kun je de stoel helemaal naar achteren schijven. De vrouw kan de cowgirl positie doen en is ook ideaal voor als je de eerste keer autosex hebt.

Ga je liever buiten de auto, dan kun je gaan voor sex op de motorkap. Hier zijn genoeg standjes te bedenken voor carsex zoals doggystyle. Zorg er wel voor dat niemand je kan zien als je het buiten de auto doet.

 

Cardate advertenties

Sex in de auto zorgt voor de nodige variatie in je seksleven. Heb je het nog nooit gedaan dan is dit je kans het nu een keer te ervaren. Deze dames staan te springen voor een hete cardate. Ben jij er klaar voor om die geile date in de auto te beleven? Bekijk hier advertenties voor cardates en zet die eerste stap voor een onvergetelijke ervaring!