Op zoek naar een spannend avontuurtje in de auto? Vind hier een date voor autosex oftewel een cardate.

Wat is een cardate?

Het is steeds populairder aan het worden en misschien wil je nu wel weten wat car dating inhoudt.Car dating is simpel gezegd daten in de auto. Dit kan in je eigen auto zijn, maar ook in die van de ander.

Al rijdend ben je in gesprek met elkaar. Je kan alle kanten op gaan met een doel om ergens naar toe te rijden, of gewoon willekeurig rond rijden. Het is een ideale manier om elkaar beter te leren kennen.

 

De voordelen van een cardate

1. De auto hoef je niet uit

Het klinkt een beetje gemakkelijk en lui, maar het is een groot voordeel dat je tijdens de car date de auto niet uit hoeft (het kan wel natuurlijk). Niet alleen kun je je snel verplaatsen, maar is het ook handig als je niet ver kunt lopen of slecht ter been bent.

Ook bij slechte weersomstandigheden zit je in de auto lekker veilig. Het maakt niet uit als het regent, hagelt, waait of sneeuwt. Binnen de auto blijf je droog en warm. Lekker comfortabel en je hebt geen paraplu of snowboots nodig!

2. Je beslist zelf het verloop van de date

Omdat je een eigen auto hebt - of die van een ander - bepaal je zelf de richting. Mobiel dankzij de auto! Rij of parkeer even, het kan allemaal.

Kies je eigen muziek/radio. Zing en swing mee. Maak het comfortabel zoals je zelf wilt. Neem eten en drinken mee, en eet/drink samen in de auto of op een prachtige picknickplek.

3. Je zit dicht bij elkaar

Eén in de chauffeursstoel en de ander in de bijrijdersstoel; hoe intiem wil je het hebben? Lekker dichtbij elkaar zitten, maar geen continue oogcontact zoals bij een etentje. In de auto ontstaat vaak een goed gesprek door deze dichtbijheid.

Ik wil vandaag een cardate

Sex in de auto

Bij een cardate kan het zover komen dat het spannend wordt. Je voelt je tot elkaar aangetrokken en wilt dan seks hebben. Sex in de auto wordt autosex genoemd. Het kan fantastisch zijn, maar ook onhandig vanwege de kleine ruimte en obstakels.

Autosex

Tips voor autosex

Je kan fantastische sex hebben in de auto. Je wilt van het moment kunnen genieten. Deze tips helpen je daarbij om het nog makkelijker te maken en zorgen voor meer genot van carsex.

Zorg ervoor dat de auto geparkeerd staat en de motor uit staat. Een motor die veel lawaai maakt is niet fijn tijdens het vrijen. Je kan het beste de mood versterken met een bijpassend muziekje via de autoradio. Zo komen jullie nog beter in de stemming.

Om niet te veel op te vallen is het advies om het te doen als de zon ondergaat. Je kunt elkaar dan nog wel net zien, maar je valt ook niet te veel op.

Zoek een stil plekje waar je de auto kunt zetten. Zorg er vooral voor dat er geen kinderen in de buurt zijn of kunnen komen. Houd de ramen en deuren dicht, zodat niemand jullie kan horen. Het is wel zo gênant als anderen jullie kunnen horen of kunnen zien. Draai eventueel de spiegels van jullie af, zodat als men erin kijkt ze niet direct jullie zien. Vergeet vooral niet het binnenlicht van de auto uit te doen. Vergis je niet als je het licht van de auto aan hebt kunnen ze vanaf 100 meter ver in het donker al zien wat je aan het doen bent.

Om het ook netjes te houden is het handig een handdoek op de stoel te leggen. Zo hoef je de volgende dag niet alles schoon te maken. Met een goede voorbereiding kun je maximaal genieten van sex in de auto en is het toch wat comfortabeler.

Autosex advertenties bekijken

Seks in de auto

Zo heb je seks in de auto

Er zijn verschillende mogelijkheden om sex in de auto te hebben. De ruimte is niet altijd ideaal, maar met een beetje creativiteit kom je een aardig eind.

Het meest ideale is sex op de achterbank. Zet de stoelen zo ver mogelijk naar voren voor maximale ruimte en zorg ervoor dat je spullen zijn opgeruimd van de achterbank. Verschillende standjes zijn op de achterbank mogelijk, waarbij zowel de vrouw als man bovenop kan. De bekende missionaris kan en ook het intieme lazy spoon positie.

Een andere optie is het te doen tijdens het rijden. Hierbij is orale seks in de auto de enige optie. Blijf vooral goed gefocust. Je wilt tenslotte geen ongeluk veroorzaken. Dit kan voor zowel de man als vrouw.

Ook een optie is het te doen op de passagiersstoel. Je hebt hier niet veel ruimte en door het net wat comfortabeler te maken kun je de stoel helemaal naar achteren schijven. De vrouw kan de cowgirl positie doen en het is ook ideaal voor als je de eerste keer autosex hebt.

Ga je liever buiten de auto, dan kun je gaan voor sex op de motorkap. Hier zijn genoeg carsex standjes voor te bedenken zoals doggystyle . Zorg er voor dat niemand je kan zien als je het buiten de auto doet.

Cardate advertenties

Cardate sex advertenties

Sex in de auto zorgt voor de nodige variatie in je seksleven. Heb je het nog nooit gedaan dan is dit je kans het nu een keer te ervaren. Deze dames staan te springen voor een hete cardate. Ben jij er klaar voor om die geile date in de auto te beleven? Bekijk hier advertenties voor cardates en zet die eerste stap voor een onvergetelijke cardate sexdate ervaring!

Gratis aanmelden