Plassex Date

Hier vindt je dames die houden van pis en plassex en op zoek zijn naar een plasdate. Kom direct in contact met vrouwen voor een plassex date.
Set Descending Direction
View as Grid List
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List
per pagina

Plassex Contact

Vindt jij over elkaar heen plassen ontzettend geil? Een erg populaire fetisj is plasseks. Het is erg intiem en je vertrouwt elkaar volledig. Het is een combinatie van seks met plassen. Het gaat om het genot van urine om te zien, ruiken, voelen, proeven, maar ook drinken. Het klinkt niet fris, maar is vrij intiem. Het maakt het nog spannender doordat het ook een beetje stout is. Het gevoel van warme plas op je lichaam kan je nog geiler maken.


Golden shower

De ‘Golden shower’ is niets anders dan een andere benaming voor plasseks of pisseks. Jij plast over iemand heen of andersom. Als BDSM onderdeel wordt urine vaak als fetish-object gebruikt om de ander mee te vernederen of vernederd te worden. Het is uiteraard wel de bedoeling dat je van gezeik houdt. Als jij van een heerlijke gouden warme douche houdt of graag hiermee wilt experimenteren dan vindt je hier dames die in zijn voor een kinky Golden Shower date.