In dit artikel vertellen we je meer over hoe je als man met andere mannen kunt daten.

Man zoekt man

Als man op zoek naar een leuke man kan een heel karwei zijn. Als je weet waar je die leuke gayman kunt vinden wordt het een stuk makkelijker. Zeker als je niet veel uitgaat kan je ook niet snel de juiste personen tegen komen. Laat staan die man die ook echt gay is en niet een hetero. Er zijn gelukkig meerdere manieren en technieken om die juiste man te vinden als je homo bent.

Of nu het gaat om die speciale vriend, een relatie of gewoon lekker intiem gay contact, er zijn meer dan genoeg mannen. Welke gaybuddy je ook zoekt, er is ook een match voor jou.

Man zoekt Gay

Online daten met mannen als man

Daten met homoseksuele mannen kan soms een erg uitdagend zijn. Contact met andere homomannen is door online dating veel makkelijker geworden. Online daten voor homomannen kan dag en nacht. Het internet is een ontzettend populaire manier voor het vinden van die andere homo- of biseksuele man. Dit kan zowel voor vriendschap, een date of gayseks.

Er zijn allerlei datingsites en apps speciaal gericht op gays. Bekende gay datingapps en sites zijn Grindr, Scruff, Parship voor gays en Lexa voor gays. Ook Tinder is voor gays populair. Uiteraard zijn er nog vele andere online gay dating mogelijkheden.

Voordelen van het online daten met gays is dat je zeker weet dat de ander ook zoekende is en vooral ook op mannen valt. Je kunt met behulp van filters jou voorkeur aangeven van leeftijd, afkomst, opleidingsniveau en meer. Er zijn er ontzettend veel gay singles om uit te kiezen, meer dan dat je normaliter gesproken tegen zou komen. Zo krijg je contact met die man, waarna jij op zoek bent en perfect bij jou past op basis van jou voorkeuren.

Bij online daten met homomannen begint het door elkaar eerst beter te leren kennen met berichtjes sturen oftewel chatten. Op het moment dat je tijdens het chatten vindt dat er een goede klik is kun je met elkaar in het echt afspreken en weet je hoe iemand in het echt is en of deze bij jou past.

Gay dating in het echt

Wil jij een homo offline leren kennen? Hoe gaat gay dating in het echt nu in zijn werk. Gay mannen in het echt ontmoeten is niet makkelijk.

Ga naar een plaats waar je gay mannen kunt ontmoeten. Een LHBT-evenement is ideaal om andere mannen te ontmoeten. Ook worden er in grote steden Gay Prides georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld de Amsterdam Gay Pride.  Deze events zijn ideaal om nieuwe mensen te leren kennen.

Je kunt ze ook tegenkomen bij een gay bar of een gay feestje. Kies een homobar uit in je omgeving door deze online te zoeken. Kijk ook naar de sfeer die bij jou past. Over het algemeen zitten er veel homomannen die er een relatie zoeken.

Er zijn veel organisaties die zich richten op de belangen en behoeften van de LGBTQ+ gemeenschap. Vrijwilligerswerk of lidmaatschap bij zulke organisaties kan een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te leren kennen en bij te dragen aan de gemeenschap.

Veel steden hebben LGBTQ+ sportteams en clubs, zoals voetbal, volleybal of zwemteams. Zoek naar hobbygroepen voor activiteiten zoals koken, fotografie of wandelen die openstaan voor LGBTQ+ leden.

Gay Dating in het echt

Subtiel te weten komen of iemand homo is

Op het moment dat je een persoon aantrekkelijk vindt zou je graag willen weten of hij homo is. Helaas kunnen we niet aan iemands uiterlijk zien of deze gay is. Om dit zeker te weten zul je zelf met de persoon moeten praten. Houdt er wel rekening mee dat seksuele geaardheid iets heel persoonlijks is.

Het gedrag observeren

Begin met het kijken hoe iemand zich gedraagt. Observeer het gedrag. Kijk en luister over de manier waarop hij praat over het uiterlijk van anderen. Vaak zullen homo's eerder kijken naar mensen van het zelfde geslacht en deze personen complimenteren.

Houdt rekening met de soort opmerking die gemaakt wordt. Een voorbeeld van een opmerking: 'Hij ziet er lekker strak en knap uit in dat pak'. Bedenk ook dat dit niet hoeft te betekenen dat hij meteen homo is. Wees dus voorzichtig met conclusies trekken.

In de meeste gevallen als een persoon interesse heeft in het andere geslacht is deze hetero. Het kan mogelijk zijn dat op basis van eerdere relaties of liefdes hij mogelijk homo is, maar kan ook eventueel biseksueel zijn. Denk hier goed over na. Wellicht is hij homo, maar durft er nog niet voor uit te komen.

Als je praat over dates en eerdere relaties let dan goed op de manier hoe hij praat over het geslacht van zijn date of partner. Wordt het geslacht in het midden gelaten met woorden als 'mijn partner' of wordt er daadwerkelijk aangegeven welke geslacht het is in de vorm van woorden met 'zij' of 'haar'. Trek geen conclusies als het geslacht in het midden gelaten wordt.

Als een man nog niet uit de kast is gekomen kan het zijn dat hij moeite heeft om te praten over zijn liefdesleven. Hij heeft deze namelijk nog geen betekenis gegeven en is bang dat iemand er achter zal komen dat hij homo is. Vraag over hoe hij zijn liefdesleven ziet zitten. Als hij het hier niet over wilt hebben kan het zijn dat hij er nog niet klaar voor is. Ga vooral niet aandringen.

Op basis van uiterlijk en kenmerken als kledingstijl, en de manier waarop hij praat (bijv. hoge stem) kun je niet herkennen of iemand homo is. Iedereen kan zich op zijn of haar manier gedragen zoals ze zelf willen. Dit wil nog niks zeggen over hun seksuele voorkeur.

daten met homomannen

Praat over seksualiteit

Om een gesprek te starten over seksualiteit kun je het over iets hebben waarin dit voorkomt. Denk aan bijvoorbeeld een film, event of boek. Geef zelf jou mening over hoe je staat ten opzichte van 'LGBTQ+' en vraag wat de ander ervan vindt.

Laat de ander weten dat je trots bent op jou seksuele voorkeur en dit steunt. Vraag vervolgens naar zijn seksuele geaardheid en of hij bereid is hierover te praten. Respecteer elk antwoord, ook als hij hier niet over wilt praten.

Welk voorkeur iemand heeft gaat in principe jou niets aan. Dit is iets persoonlijk en als hij dit niet wilt delen laat het dan hierbij. Als hij het wel deelt vertel het dan ook niet verder dat hij gay is. Ga vooral niet aan anderen vragen over wat de seksuele voorkeur van deze persoon is. Je wilt namelijk niet roddelen of geruchten in de wereld brengen.

Subtiel te weten komen of iemand homo is

Veilig daten voor homo’s

Ook voor homomannen geldt date veilig. Hier hebben we enkele tips voor het veilig daten met homomannen.

•    Volg je gevoel en laat je niet opjagen als je je ergens niet prettig bij voelt. Doe het dan niet.

•    Experimenteren met nieuwe dingen is leuk, maar laat je niet onder druk zetten. Beter voorkomen, dan achteraf spijt te hebben.

•    Gebruik ook veilige seksmethoden en laat je regelmatig testen op SOA’s.

•    Neem je telefoon opgeladen mee en laat altijd iemand weten waar je bent of naartoe gaat.

•    Als je een drankje aangeboden krijgt let dan op of hij iets in je drankje gedaan kan hebben. Houd je hoofd erbij.

•    Ontmoet je elkaar voor het eerst, spreek dan af op een neutrale openbare plek en niet gelijk bij iemand thuis.

 

Ben jij klaar om die heerlijke man te vinden? Zet dan nu die stap en kom eenvoudig in contact. Bekijk de categorie gay dating voor mannen die zoeken naar mannen. Van online een gay daten naar het daten in real life.