Wat is pijpen? Pijpen is de Nederlandse benaming van blowjob. Steeds meer komt het voor als voorspel. Hier leggen we je uit wat pijpen is en hoe het in zijn werk gaat.

Wat is pijpen nu precies?

Vaak weten we niet precies wat pijpen nu is. Is het nu gewoon een penis in je mond stoppen en maar bewegen. Wat is pijpen? Pijpen is het mannelijk geslachtsdeel in je mond nemen of likken. De Engelse benaming is blowjob.

Is pijpen ook seks?

Pijpen is orale seks bij de man. Met de mond wordt de penis gestimuleerd, waardoor de man klaar komt. Met de tong en lippen wordt de penis, eikel en ballen gestimuleerd. Elke man heeft zijn eigen voorkeur voor de manier om gepijpt te worden en wat die lekker vindt.

Er zijn verschillende posities om een pijpbeurt te geven. De makkelijkste en meest comfortabele stand is als de man op zijn rug ligt en de vrouw tussen zijn benen ligt of zit. Er is veel bewegingsvrijheid en de vrouw kan zelf bepalen hoe diep ze gaat en welke pijptechnieken ze gaat gebruiken.

Waarom vrouwen gek zijn op pijpen

Mannen vinden het geweldig om gepijpt te worden. Alleen de dames van wie we het graag willen, houden niet allemaal van de daad. Sommige vrouwen zijn er echt gek op en hoe komt dat? Ze houden ervan om even totale controle te hebben over het seksuele genot van de man. De man moet zich volledig overgeven.

Daarnaast willen ze ook graag de man blij maken en hiermee laten zien hoeveel ze van hem houden. Het gaat om macht en controle.

Voorbereiding op het pijpen

Voordat het pijpen begint is het beste als de penis schoon en gewassen is. Als de ballen en de omgeving rondom de penis ook gestimuleerd gaan worden is het handig om ervoor zorgen dat deze zone onthaard is. Je doet een vrouw hier ontzettend veel plezier mee en voorkomt nare geurtjes.

Zorg er ook voor dat degene die gaat pijpen niet van te voren de tanden heeft gepoetst. Je zal wel denken dit is juist hygiënisch, maar het tegengestelde is waar. Door juist je tanden te poetsen kan je kleine wondjes in de tandvlees veroorzaken wat ervoor kan zorgen dat je een virus kan oplopen tijdens het pijpen. Het advies is minimaal een uur tussen het tandenpoetsen en pijpen te laten.

Om risico's nog meer te verkleinen kun je in ieder geval je laten vaccineren tegen hepatitis A en B.

Pijpen zonder condoom of met condoom

Pijpen zonder condoom kan veel aangenamer zijn en het gevoel verhogen ten opzichte van pijpen met condoom. Direct contact van lippen en tong met de kale penis zonder de tussenkomst van rubber voor optimaal genot. Voor dames die zonder condoom pijpen

Pijpen zonder condoom brengt risico's met zich mee net als neuken zonder condoom ondanks het een kleiner risico is. Houdt er rekening mee dat je zonder condoom niet beschermt bent tegen soa's.

Als je beide zeker weet geen soa's hebt zitten er geen risico's aan pijpen zonder condoom.

Pijpen en Deepthroaten

Het volledig in de mond nemen van de penis wordt 'deepthroaten' genoemd. De penis komt telkens dieper in de mond en zelfs een stukje in de keel.

Het is een moeilijkere pijptechniek om goed onder de knie te krijgen, want je kan ervan kokhalsen doordat de penis erg ver in de keel kan gaan wat uiteraard niet de bedoeling is.

Voor veel vrouwen is deepthroaten eng. Voor de man geeft deepthroaten het gevoel alsof zijn apparaat erg groot is en geeft een erg grote kick. Wanneer deepthroaten juist wordt uitgevoerd kan het een strak en nat gevoel geven en ook voor meer opwinding zorgen.

Met pijpen verbrand je veel calorieën

Ja, geloof het of niet onderzoek heeft aangetoond dat je met een potje pijpen veel calorieën verbrand. Een vrouw kan met een goede pijpbeurt tot wel 100 calorieën per half uur verbanden. Dat is meer dan een half uurtje fietsen of yoga.

Hoelang duurt een pijpbeurt?

Hoe lang een blowjob duurt verschilt enorm. Er zijn vele variabelen die hierbij mee spelen zoals uithoudingsvermogen, persoonlijke voorkeur, opwinding en meer.

Het ligt er ook aan hoe goed een blowjob wordt gegeven. Het is ontzettend fijn als de vrouw precies weet wat jij lekker vindt aan jou penis en hoe ze eraan moet zitten.

Uit onderzoek is gebleken dat een pijpbeurt niet veel langer moet duren als zeven minuten. Voor de man zal de duur niet zo erg zijn, maar met name voor de vrouw die zal zich gaan vervelen en aan andere dingen gaan denken dan seks. Het moment van opwinding wordt dan verloren.

Zeker als het pijpen als voorspel wordt gebruikt moet het ook niet te lang duren en het zou zeker zonde zijn als je tijdens het pijpen al klaar bent gekomen.

Klaarkomen met pijpen

Door gepijpt te worden kun je klaarkomen. Als pijpen als voorspel wordt gebruikt is het niet de bedoeling om klaar te komen. Het kan uiteraard onverwachts en spontaan gebeuren.

Klaarkomen bij het pijpen kan op verschillende manieren. Het is verstandig om van te voren af te spreken hoe je gaat klaarkomen. Zo kan je in haar mond al je sperma kwijt, maar ook over haar gezicht heen spuiten wat ontzettend geil kan zijn.

Houdt er wel rekening mee dat als je sperma in haar gezicht spuit je beide eerst weer schoon moet zijn om verder te kunnen gaan met het liefdesspel. Of je gebruikt het als afsluiter, zodat je samen daarna lekker kunt gaan douchen.
 

Ben jij op zoek naar vrouwen voor een blowjob oftewel wil je je laten pijpen? Bekijk onze rubriek pijpen voor een vrouw die op zoek is naar een pijpdate voor een onvergetelijke ervaring.