Bosbessen

Je ziet ze steeds vaker in de supermarkt, die blauwe ronde vruchtjes. Zien er niet echt uit als de concurrenten van Viagra, maar ze kunnen er prima voor doorgaan. Bosbessen blijken uitstekend snoepgoed voor mannen met erectieproblemen. Ze zitten vol oplosbare vezels, die helpen om cholesterol af te voeren via je spijsverteringssysteem voordat het door het lichaam wordt opgenomen en terechtkomt in de vaatwanden. Verder helpen ze om de bloedvaten te ontspannen waardoor de doorbloeding verbetert.

Het voordeel van een lager cholesterolgehalte en een betere doorbloeding? Er kan meer bloed naar de penis stromen en daardoor blijven je erecties stevig als je ouder wordt. Voor maximale potentie beveelt Hotlinks aan om vier keer per week een portie bosbessen achterover te slaan.

Muesli

Te moe voor seks? Bestudeert het etiket van je favoriete ontbijtgranen en ga na of er voldoende thiamine en riboflavine inzitten. Deze B-vitamines helpen om je energie efficiënt te gebruiken, zodat je ’s avonds niet meer in slaap valt tijdens het journaal, maar enige uren later je partner alle hoeken van de slaapkamer laat zien. Thiamine en riboflavine zijn van vitaal belang voor het functioneren van je zenuwstelsel. Een sterk zenuwstelsel helpt je om meer plezier te beleven aan het vrijen. Als je ouder wordt, neemt je B-vitamines minder makkelijk op. Daarom moet je zorgen dat je ruim voldoende binnenkrijgt.

Granen bevatten ook veel van de B-vitamine foliumzuur. Volkorenbrood en ontbijtgranen zijn verder rijk aan niacine, een B-vitamine die onder andere essentieel is voor de productie van histamine, een stof in je lichaam die zorgt voor allergische reactie en voor orgasmes.

Chocolade

Neem na een steak een paar stukjes pure chocolade als dessert (misschien boven op die sorbet van vanille-ijs). Cacao bevat methylxanthines, stoffen die de gevoeligheid van je lichaam verhogen. Je huid reageert dan op de minste of geringste aanraking. Daarnaast bevat chocolade fenylethylamine, een stof die voor een zeer lichte, natuurlijke roes zorgt, die wel wat weg heeft van het gevoel dat je ervaart als je verliefd bent. Verder is chocolade een van de rijkste bronnen van het aminozuur 1-arginene. Daarvan vermoeden onderzoekers dat het de productie van stikstofoxide stimuleert in het lichaam. Door stikstofoxide verslappen gladde spiercellen en kunnen mannen een erectie krijgen. De circulatie rond de penis verbetert en daardoor kan een betere erectie tot stand komen.Lekker genieten