Gebruik deze glijdende schaal om je ervan te verzekeren dat de winst groter is dan de pijn.

Handboeien

Een gouwe ouwe. Handboeien mogen niet te strak zitten, omdat je ze meestal wel een tijdje om hebt. Zij bepaalt, jij moet kunnen genieten.

Cockring

Bedoeld om je lang hard te houden. En dan niet zomaar hard, nee, je zou er een ruitje mee kunnen inslaan. Het voelt voor jou, en voor haar nog beter.

Kaarsvet

De kick zit in de anticipatie op de hete druppel. Laat haar je van tevoren blinddoeken, zodat je zintuigen (en je plezier) op scherp staan.

Op je gezicht zitten

Jij gaat liggen, en zij plaats haar knieën aan weerszijden van je hoofd. Vervolgens zakt ze naar beneden, zodat jij bedekt, euforisch en lichtelijk verstikt voelt.

Stokslagen

Zij is de enige die hier de skills nodig heeft: het slaan op de billen zonder daarbij per ongeluk de benen te raken, vraagt nogal wat van haar motoriek. Het kan – op de niet leuke manier – pijnlijk worden.

Dildo –gaggeling

Steek je vibrator in haar en bestuur hem met je mond. Het klinkt misschien ongevaarlijk, maar een foute beweging, en je krijgt meer te verstouwen dan je lief is.

Strap-on

De ultieme onderdanigheidstest voor de man, en misschien ook de meest oncomfortabele. Niets voor jou? Dan weet je in elk geval hoe zij zich voelt als je anale seks voorstelt…

Cuckolding

Alleen de allersterkste relaties doorstaan het erbij laten van een andere man, die jouw vrouw pleziert terwijl jij niks doet dan toekijken.