Hoe krijg je een succesvolle Tinder ontmoeting? Met deze tips ben je op weg naar de perfecte Tinder date en weet je wat je wel en niet moet zeggen.

Wat moet je doen voor de Tinder date

Het begint met het scoren van de die geweldige date. Het is vrij simpel, je vindt elkaar namelijk beide leuk doordat je al die match hebt. Jullie hebben elkaar beide naar rechts geswiped tijdens het Tinderen, de Tinder match. Je eerste indruk met je foto's en profieltekst is al gemaakt. Nu hoef je deze indruk alleen nog maar te bevestigen.

Ons advies is direct actie te ondernemen zodra je een match hebt. Stuur een eerste bericht dat origineel, persoonlijk, luchtig en eventueel humor bevat om haar nieuwsgierig te maken.

Kijk hier bijvoorbeeld naar de foto's die ze geplaatst heeft en zeg hier iets over waar ze makkelijk en op een leuke manier kan antwoorden. Dit verhoogt de kans op een reactie, waarmee het gesprek voor de eerste Tinder date op gang komt.

Als je merkt dat zij moeite doet door snel te reageren of uitgebreid dan weet je dat ze het gesprek leuk vindt. Ook als zij persoonlijke vragen aan jou gaat stellen. Dit is het juiste moment om haar op date te vragen. Kom met een ongedwongen en gedetailleerd voorstel zoals: "Heb je tijd om dinsdag samen koffie te drinken"

Vermijdt bij het op date vragen woorden als 'date', 'afspreken' en 'mee uit’. Hiermee komt het namelijk vaak wat zwaar beladen over, terwijl jullie samen gewoon iets leuks gaan doen en meer niet. Als je geen duidelijke reactie krijgt weet dan dat ze niet geïnteresseerd is.

Doel van een Tinder date

Het doel van een Tinder Date is simpelweg dat jullie beide plezier hebben. Houdt er rekening mee dat er altijd een doel is, want bij geen doel kun je nooit raak schieten.

Vraag niet naar het doel. Vaak zul je een reactie krijgen als 'We zien wel'. Doordat jullie beide plezier hebben is de kans groter dat jullie samen in het bed belanden.

In het begin flirten is erg belangrijk. Hiermee laat je je intenties zien. Ook is het belangrijk dat jij het initiatief neemt en duidelijk bent voor haar. Probeer bijvoorbeeld binnen 30 minuten haar te zoenen. Zo weet ze ook dat je direct duidelijk bent en niet op te veel dates zit te wachten.

Stel je kwetsbaar op door je gevoelige kant te laten zien. Hiermee schep je het vertrouwen bij haar.

Vertel een persoonlijk verhaal, deze doen het altijd goed.

Door haar veel (subtiel) aan te raken gaat ze zich meer op je gemak bij je voelen en is de stap kleiner om met je naar bed te gaan dan bij iemand die haar nog helemaal niet heeft aangeraakt.

 

Waar kun je het beste afspreken

De beste locatie is bij jouw thuis of dicht bij jouw thuis. Zo kun je de date altijd mooi afsluiten en is je bed altijd dicht bij jou in de buurt voor minimale moeite en maximaal genot. Zorg ervoor dat je huis schoon en fris is.

Afhankelijk van hoe je gesprek is kan het zijn dat ze niet direct bij jou thuis wilt afspreken. Kies dan voor een mooie openbare plek zoals een park of een cafeetje dicht bij jou huis.

Ook de tijd waarop je afspreekt is van belang voor een goede Tinder date. In de namiddag of 's avonds zijn de beste opties. Vaak hoef je daarna beide niet meer te werken en hoef je alleen nog een leuke activiteit te bedenken die je samen gaat doen.

Tinder date ideeën

Bij een Tinder date wil je dat je samen iets doet wat leuk is en zelfs een klein kind ook leuk zou vinden. Liefs ook iets wat ze nog nooit eerder gedaan heeft en oprecht leuk lijkt. Om niet te moeilijk te denken hebben wij aantal leuke Tinder date ideeën:

Bij jou thuis een slechte film bekijken

Een slechte film zorgt dat de aandacht niet meer om de film is en zal ze al snel saai vinden. Hierdoor gaat haar aandacht al snel naar jou toe. Ook zit je samen naar elkaar en kun je voorzicht dichter bij haar komen door bijvoorbeeld je arm om haar heen te slaan.

Samen koken of taart bakken

Tijdens het koken of taart bakken staan jullie samen dicht naast elkaar. Het is het ideale moment om haar ondertussen even wat aan te raken en iets speels van te maken.

Leuke romantische plekjes bezoeken

Bezoek leuke romantische plekjes zoals hofjes, parkjes, natuurgebied (voor een wandeling) of een plek met prachtige uitzichten.

Door snel af te spreken zal er minder spanning zijn dan wanneer je al langer met elkaar hebt zitten chatten. De verwachtingen zullen dan vanzelfsprekend veel hoger zijn. Vaak wordt het doel dan ook meer een relatie krijgen wat op een eerste date al direct gedoemd is om te mislukken.

Voor een Tinder date kun je zelf zien hoe leuk je deze vrouw nu echt vindt en wat je van haar zou willen.