Heb je eenmaal een afspraak geregeld is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Die eerste date is vaak lastig en vaak spelen zenuwen een rol. Je droomt al over jullie vrijpartij, maar je weet nog niet hoe het kan lopen. Deze tips zijn om je goed voor te bereiden op je eerste sexafspraak vóórdat je naar je date gaat. Vergeet deze vooral niet.

Verzorging en Hygiëne

Scheer je je normaal doe dat nu dan ook. Zorg er wel voor dat je huid niet geïrriteerd is. Douche en poets je tanden voordat je naar je date gaat. Ook van onderen zorg je ervoor dat dit goed schoon en gewassen is. Zo zorg je dat je fris en fruitig voor de dag komt. Neem eventueel ook kauwgom mee.

Kledingkeuze

Zorg dat je gemakkelijke kleding draagt, die je ook eenvoudig uit kan doen. Tenslotte moet je niet een half uur bezig zijn om je kleding uit te krijgen. Ook moet het natuurlijk verzorgd zijn.

Ondergoed

Naast kleding is ondergoed ook heel belangrijk. Zorg dat deze niet kapot is of er vlekken in zit. Bij een vrouw dient de BH goed te passen bij het lichaam.

Condooms meenemen

Heel belangrijk is om zeker niet te vergeten condooms mee te nemen. Uiteraard wil je dat jouw date niet stopt omdat jullie niet aan condooms hebben gedacht.


Sex afspraak