Heb jij het moeilijk om te verzinnen wat je nu gaat doen op een date? Hier zijn een aantal tips en date ideeën, waarmee jij indruk kunt maken. Vooral ook handig voor als het je eerste date is.

Hoe vraag je een vrouw mee uit op een date met jou?

Je ziet een mooie vrouw waarmee je op date wilt gaan. Voordat je dat kunt doen moet je haar eerst mee uit vragen. Wat moet je dan precies zeggen? Het is zo makkelijk om er op dat moment teveel over na te denken. Je gaat dan te veel analyseren, te veel overdenken en uiteindelijk doe je niks. Daarom geven wij jou hier een techniek mee, waarmee je vrouwen mee op een date kunt vragen.

Als je deze techniek gebruikt zal in de meeste gevallen haar antwoord 'JA' zijn. Het is vrij simpel, maar zo krachtig dat je meer telefoonnummers en dates krijgt dan je ooit hebt kunnen denken. Let dus goed op.

Wat je zegt is het volgende:
“Wat dacht je ervan als ik je nummer krijg, zodat we kunnen praten en kijken of we elkaar leuk vinden. En als we elkaar leuk vinden, kunnen we altijd koffie drinken. Als we van koffie houden, kunnen we lunchen. En als we van lunch houden, kunnen we ook avondeten, en dan gaan we verder.”

Je denkt vast door dit te zeggen dat je haar weg jaagt of bang maakt, omdat je laat zien dat je zo in haar bent. Komt het niet over alsof ik ontzettend behoeftig ben? Het antwoord is NEE. Je komt juist over vol vertrouwen, gedurfd en aantrekkelijk. Er zal geen twijfel aan haar kant zijn. Waarom is dit zo effectief? Je hebt een reden nodig om haar nummer te krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat als je ergens om vraagt met een reden of onderbouwing erbij de kans groter is dat ze ja zeggen, ook al is de reden niet logisch. Uiteraard zijn er ook nog talloze andere manieren om haar op date mee uit te vragen.

Hoe vraag je een vrouw mee uit op een date

Eerste date tips die jou helpen

Je wilt je eerste date niet verpesten. Om goede indruk te maken hebben we hier een aantal datingtips voor je eerste date. 

De doelstelling van een eerste date is om elkaar te leren kennen en  niet gewoon gezellig te praten. Het gaat erom dat zij zich aangetrokken tot je voelt in plaats van dat ze zegt 'Ik vond het gezellig met je'.

Je wilt juist avontuurlijke spanning creëren, wat haar ervaring als geweldig maakt. Zelfvertrouwen en zelfverzekerd overkomen is belangrijk. Dit laat zien dat je een man bent en in jezelf gelooft.

Ook jezelf blijven is van belang. Gedraag je niet anders, omdat je denkt dat zij dit leuk vindt. Laat zien wie jezelf bent. En ja, ze hoeft niet alles leuk te vinden aan je. Dit is helemaal niet erg, zolang jij maar met jezelf tevreden bent.

Zorg voor je eerste date dat je jezelf goed hebt voorbereid met een douche, schone kleren et cetera. Zorg ervoor dat je goed verzorgd bent.

Bij de date is het beste om naast haar te zitten en niet tegenover haar. Dit geeft een meer ontspannen setting en maakt het minder ongemakkelijk. Ook kom je makkelijker in contact met elkaar en kan je bijvoorbeeld even je arm om haar heen slaan of een klein duwtje geven om haar te plagen. Het tegenover elkaar zitten geeft meer een gedwongen sfeer in plaats van lekker chillen.

Eerste date tips

Date Ideeën

Wat zijn nu leuke dingen om te doen op een eerste date. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar je moet er maar net op komen. Hoe simpeler en toegankelijker het is, hoe leuker en ontspannen het vaak word. Een date idee nodig? Hier zijn een aantal date dieeën:

 

Een ijsje eten

Een ijsje halen is lekker simpel en ideaal om elkaar tijdens een wandeling beter te leren kennen. Het is origineel en ook te combineren met andere dates. Vooral ideaal als het mooi weer is, maar ook tijdens andere gelegenheden. Wie wil er nou niet genieten van lekkere ijs. Smaken genoeg.

Het is een unieke ervaring die niet vaak gedaan wordt als eerste date, wat het dan ook origineel maakt. Denk lekker na over welke smaak je gaat nemen en hoe het proeft in je mond.

 

Met elkaar bowlen

Bowlen is een speelse date en kun je perfect met z'n tweeën doen. Je leert elkaar wat beter kennen en tijdens het spel kun je lekker met elkaar lachen en elkaar plagen. Doordat je constant in beweging bent heb je weinig ongemakkelijke stiltes. Ideaal voor als je moeite hebt om tot een goed gesprek te komen of beginnen of een wat meer actieve date wilt.

 

Samen picknicken

Samen picknicken is een topdate voor als je het goed aanpakt. Vooral de voorbereiding is van belang. Wees niet bang als het eten niet bevalt. Het gaat tenslotte om het idee. Het laat de moeite zien die jij erin hebt gestoken en vooral dat jij leiding kunt nemen. Pak een mooie locatie zoals een mooi park en je zult zien dat ze dit zeer zal waarderen.

 

Ga wandelen

Ja, ook wandelen kan een topdate zijn. Het is lekker simpel en te combineren met andere date activiteiten. Kies bijvoorbeeld een mooi stukje natuur uit of een lekker stedelijk gebied. Zorg dat je ook gezien kan worden door andere mensen. Dit zorgt ervoor dat zij zich ook veilig kan voelen en geen zorgen hoeft te maken.

 

Samen zwemmen

Ben jij een sportief type, dan is een zwem date lekker speels en makkelijk. Er zijn verschillende dingen die je in het zwembad kunt doen van baantjes zwemmen, van de glijbaan af gaan en ook het bubbelbad in gaan. Als je klaar bent kun je achteraf dit altijd combineren met een maaltijd. Wie heeft er nu niet honger na zo’n actieve date.

 

Ontbijt of brunch

Voor een eerste date is een ontbijt of brunch wat luchter dan direct uit eten gaan. Zeker als jullie beide een druk schema hebben is dit lekker makkelijk. Even in de ochtend of middag samen genieten.

 

Een drankje doen

Het klinkt heel standaard, maar met een uniek uitzicht of locatie wordt het ineens niet meer zo standaard. Een drankje doen is perfect voor een eerste date zonder dat er teveel bij komt kijken. Lekker luchtig makkelijk elkaar even kort leren kennen.

 

Samen koken

Lekker samen koken zorgt voor een ontspannen sfeer met een stukje afleiding in de keuken en jullie brengen samen tijd met elkaar door. Ook kun je van tevoren samen de boodschappen doen.

 

Ga samen naar een escape room

Stel elkaars kwaliteiten op de proef met een escape room.

Een escape room date is erg origineel en uniek. Laat je adrenaline stromen en communiceer met elkaar voor het ontsnappingsplan. Probeer binnen de tijd te ontspannen. Ideaal voor als je elkaar voor het eerst leert kennen.

 

Bezoek een museum

Leer elkaars smaak kennen met een bezoek aan het museum. Een inspirerende plek waar je lekker kan praten over het werk wat tentoongesteld wordt. Wellicht vind je meteen aanknopingspunten.

Date ideeen

Beste vragen voor een date

Het doel van vragen stellen tijdens een date is om elkaar beter te leren kennen en een diepgaander begrip te krijgen van elkaars interesses, waarden en persoonlijkheden. Daarnaast vooral ook om te zien of er een bepaalde connectie is, de chemie. En geloof het of niet de eerste connectie kun je zelf creëren door op de juiste manier in te spelen op het gevoel. Stel de juiste vragen en reageer op de juiste manier op de vragen die jou gesteld worden.
Een aantal leuke vragen die je tijdens je date kunt stellen:

Hoe ziet jouw typische dag eruit?
Dit een ideale vraag om als eerste of vroeg tijdens je date te stellen in plaats van het standaard 'hoe was je dag', 'hoe was je weekend' of 'wat doe je voor werk'. Dit is een wat betere versie, omdat het je meer inzicht geeft in haar leven. Het is een open vraag en geeft haar de gelegenheid om meer over zichzelf naar jou te uiten en zo meer over haar te weten te komen.

 

Waar ben je op dit moment het meest gepassioneerd over?
Iedereen houdt ervan om over zijn eigen passie te praten. Het geeft ons een blij en opgewonden gevoel. Als jij haar hier over weet te laten praten zal ze positieve gevoelens met jou associëren.

 

Wat is een plek waar je graag naartoe zou willen reizen, en waarom?
Iedereen heeft wel een plek waar ze graag naartoe willen gaan. Ze houden er altijd van om erover te praten en het opent een heleboel andere onderwerpen om te bespreken. Zo kan je ook over het verleden praten waar je al eens geweest bent en wat je tot nu toe het mooiste vindt en meer. Vanuit deze vraag kan goed gesprek worden gestart.

 

Wat is je meest favoriete ding aan de plek waar je bent opgegroeid?
Het is anders dan de vraag 'waar kom je vandaan', wat meer een standaard gesloten vraag is en niet de mogelijkheid geeft om meer over te praten. Door deze vraag te stellen krijg je iets waar zij zich positief over herinnerd met positieve gedachten en gevoelens. Onbewust zal ze dit met jou associëren.

Wat is je favoriete herinnering aan toen je klein was?
Weer praat je hierover positieve momenten die ze met je deelt, maar ze ook leuk vind van haarzelf.

 

Wat is de langste leugen die je ooit hebt verteld?
Dit is een erg unieke vraag die vaak leidt tot grappige verhalen waar je haar ook mee kunt pesten. Bijna iedereen heeft weleens zo'n leugen gehad.

 

Wat is het gekste of meest abnormale dat je ooit hebt gedaan?
Deze vraag leidt tot een grappige uitkomst, waarmee je haar kunt pesten of uitdagen. Ook kun je soortgelijke verhalen met haar delen of gewoon lekker erom lachen. Het geeft je een idee over hoe spontaan en avontuurlijk ze is. Het vertelt je over haar persoonlijkheid. Als ze niks kan vertellen kan je ook met haar hier over lachen of plagen.

 

Wat is je meest gênante angst?
Deze vraag geeft je een prachtige kans om haar te plagen en met haar te flirten. Ook kan het leiden tot leuke verhalen die het gesprek interessant kunnen maken.

 

Heb jij geheime talenten?
Hoe meer dingen jij weet die anderen niet weten, des te meer connectie zal ze met jou voelen.

 

Als je in één keer een meester zou kunnen worden in een bepaalde vaardigheid, wat zou je dan kiezen?
Een vraag die ervoor zorgt je haar persoonlijkheid beter leert kennen. Het opent tevens mogelijkheden om grappen over te maken. Het geeft je meer dan de vraag 'Wat vind je leuk om te doen'.

 

Als je een dag uit het verleden opnieuw zou kunnen beleven, welke zou dat dan zijn en waarom?
Deze vraag zal haar laten denken over een dag die ze nooit zal vergeten en brengt positieve gevoelens naar boven, welke weer gelinkt worden met jou.

 

Wat is iets dat je nog nooit hebt gedaan, maar altijd al wilde doen?
Zo kom je meer over haar te weten en soms zelfs tot iets wat je samen met haar in de toekomst kan doen.

 

Wat is voor jou het meest waardevolle in je leven als je met iemand gaat daten?
Als je met iemand gaat daten moet je weten wat ze waarderen in het leven. Zo kun je een selectie maken of ze bij jou passen voor de korte periode of langere periode.


Vergeet niet om actief te luisteren naar de antwoorden van je date en om oprecht geïnteresseerd te zijn in wat ze te zeggen hebben. Ook al zijn deze vragen nog zo goed, het is vooral belangrijk om te flirten en zo connectie op te bouwen. Plaag en flirt gerust met haar.

Beste vragen voor een date

De perfecte eerste date

Om jou date perfect te laten verlopen heb je meer nodig dan alleen maar een activiteit of locatie. De romantische klik moet gevoeld en gecreëerd worden. Hoe doe je dit? Door simpelweg te flirten. Een date zonder flirten zal haar niet naar je laten verlangen. Je dient elkaar te prikkelen. Dit kan door de juiste vragen te stellen en de manier hoe je hierop reageert. Wees vooral jezelf en geniet samen van een mooi geplande date-activiteit. Houdt er rekening mee dat een eerste date nooit perfect zal lopen en dat dit helemaal niet erg is.

 

Hopelijk kun je met deze eerste date tips uit de voeten. Vergeet vooral ook niet om af te spreken voor een tweede date als je elkaar ziet zitten.