Een vrouw kan een man helemaal gek maken door met haar borsten te pronken. Welk formaat ze ook hebben borsten zijn voor mannen gewoonweg prachtig. Hier leggen we uit wat jij met haar borsten kunt doen voor geweldige borsten sex!

De borsten van een vrouw

Bij borsten praten we altijd over de vrouwelijke borsten en niet die van de man. Tegenwoordig zijn borsten een belangrijk onderdeel voor seksuele opwinding.

Voor merendeels van de vrouwen dragen de borsten bij aan hun eigen seksuele identiteit. Uit onderzoek is gebleken dat een vrouw het meer sexy vindt om de beha uit te trekken ten opzichte van hun slipje.

Vrouwen hebben een instinct en weten het als je naar hun borsten zit te staren. Ook al denken mannen dat ze het niet merkt vergis je niet ze weet het! Daarnaast gluren ook vrouwen graag naar borsten van andere vrouwen.

Geef haar borsten complimentjes

Vrouwen zijn vaak onzeker en ook over hun borsten. Geen borst is namelijk hetzelfde en bij vrouwen zijn borsten niet gelijk.

Graag ontvangen ze complimentjes over hun borsten, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Het geeft hun een goed gevoel dat jij hun borsten waardeert en prachtig vind. Vooral tijdens de seks zul je dan zien dat ze zich veel prettiger voelt.

Je kan dit doen tijdens het voorspel. Haar boost in zelfvertrouwen geeft als resultaat betere seks oftewel een vrijpartij om niet te vergeten. Dus mannen geef complimentjes over haar borsten.

Begin rustig aan

De tepels van een vrouw verschillen qua gevoeligheid. De ene kan meer gevoelig zijn dan de andere. Hierbij is het verstandig om rustig te beginnen, ga dus niet recht op je doel af.

Begin met zachtjes rondom de tepels te masseren. Pak alle kanten en tegelijkertijd kun je haar in de nek zoenen. De spanning wordt op deze manier opgebouwd en ze zal naar meer verlangen.

Houdt er rekening mee dat de borsten bij een vrouw niet allemaal geschikt zijn voor dezelfde aanpak. Zo zijn grote borsten vaak minder gevoelig dan kleinere borsten.

Borsten bijten

Ga niet zomaar aan haar tepel zitten trekken of bijten. Dit kan namelijk gevoeliger zijn dan je denkt. Het beste is even vragen voor de zekerheid. Zeg simpel ‘harder?’, zodat je geen lange gesprekken voert en haar uit de stemming haalt. Ook andere dingen die je met haar borsten kan doen zoals knijpen of duwen kun je het beste even vragen.

Tong draaien rondom haar tepel

Kleine dingen kunnen vrouwen tot een ongekend hoogtepunt brengen. Dit geldt ook met borsten sex. Doordat de tepels van een vrouw ontzettend gevoelig zijn kunnen vrouwen door stimulatie hiervan erg opgewonden raken. Zo kun je met het puntje van je tong rondjes draaien rondom haar tepel voor een ongekend effect.

Voorspel met borsten spelen onder de douche

In de douche vrijen is niet zo makkelijk als het lijkt. Dit wil niet zeggen dat je ook andere dingen kan doen. Zo is één de beste voorspel opties om te spelen met haar borsten tijdens het douchen.

Voorspel met borsten met beha

Je hoeft niet te wachten tot de beha eraf is om te beginnen met het voorspel. Wrijf over haar beha. Het kan heel aantrekkelijk aanvoelen om het beha-materiaal aan te raken met je handen. Dit geeft een geheel andere sensatie dan dat je handen direct haar borsten aanraken.

Speel met het materiaal en zie wat voor beha ze draagt. Kijk hoe elastisch het is en plaag haar door met je vinger te spelen met de elasticiteit. Voel ook haar huid met je vinger. Maak speelse bewegingen van bovenop haar beha tot aan erachter op haar huid. Doe dit niet te lang, want dan kan het oncomfortabel en raar aanvoelen. Je kan deze techniek gebruiken voordat je haar beha eraf trekt.

Behandel haar met tederheid

Vrouwen waarderen tederheid. Het voelt voor haar erg fijn als je haar borsten voorzichtig masseert als onderdeel van het voorspel. Ze houdt ervan als je afwisselt van zacht naar iets harder, maar vooral belangrijk is dat je haar met tederheid behandeld.

Maak je geen zorgen over romantiseren of super emotioneel zijn. Dit is een situatie waar je zachtaardig en als 'gentlemen' wilt zijn om vervolgens verder te gaan.

Voor veel vrouwen is het puur een mindset om haar in de stemming te brengen.

Soorten borsten sex

Borsten zijn er in verschillende maten van heel klein tot heel groot tot aan heel rond, hangerig en meer. Zo heb je van klein naar groot de maten cup A, cup B, cup C, cup D en groter. Ben jij op zoek naar vrouwen voor borsten sex bekijk dan onze sexdate gedeelte:
Grote Borsten Sex
Kleine Borsten Sex
Vind hier jou vrouw met prachtige borsten voor die spannende beleving. Andere benamingen voor borsten zijn tieten of voorgevel. Uiteraard zijn er nog veel andere benamingen die hier aan gegeven kunnen worden.

Tepelorgasme

Sommige vrouwen kunnen een tepelorgasme krijgen door stimulatie van de borsten en tepels. Het stofje oxytocine komt dan vrij en zorgt er ook voor dat de spieren in je vagina samentrekken. We benadrukken dat dit alleen bij sommige vrouwen werkt afhankelijk van hoe gevoelig hun borsten en tepels zijn.

Focus je vooral niet alleen op de tepels. Het is ook belangrijk om de rest niet te vergeten. Dit alles bij elkaar zorgt voor een goede aanpak van borsten seks.