Zoals we weten zeggen mannen geen nee tegen sex, maar ook vrouwen zijn weleens geil. Lees hier alles over geile vrouwen.

Hoe vaak denken vrouwen aan sex?

Het zal geen verrassing zijn dat mannen veel meer aan seks denken dan vrouwen en geloof het of niet ook vrouwen denken iedere dag aan sex. Een vrouw denkt veel vaker aan sex dan ze zal toegeven. Een vrouw denkt gemiddeld om de 50 minuten aan sex, waarbij een man gemiddeld om de 28 minuten aan sex denkt. Per persoon kan het verschillen, maar iedereen denkt weleens een paar keer per dag aan sex.

Hoe weet je of een vrouw geil is?

Ja, vrouwen zijn ook weleens geil. Als ze geil zijn geven ze subtiele signalen door. Voor een man zal dit niet altijd even duidelijk zijn. De ene vrouw zal meer willen knuffelen, de andere zal meer flirterig gedrag tonen. Vooral de manier waarop ze je aankijken kan dan heel ‘sexy’ overkomen.

Als een meisje of vrouw aan jou vele persoonlijke vragen stelt zou dit een teken kunnen zijn dat ze opgewonden van jou is. Ze geeft je complimenten en probeert constant alles in een seksueel dagbeeld te zetten of de gesprekken zijn meer ‘kinky’ dan normaal kan dit ook aantonen dat ze geil is.

Er zijn meerdere subtiele signalen die ze kan geven. Voorbeeld ze laat je haar aanraken of ze kan zich ongemakkelijk voelen in jouw aanwezigheid. Iedere vrouw geeft zo haar eigen signalen af. Als man dien je deze signalen te herkennen en er iets mee te doen.

Wees vooral voorzichtig en zorgvuldig in het herkennen van signalen van geile vrouwen, want je wilt vooral niet dat je de hints verkeerd interpreteert oftewel misschien bedoelt ze helemaal niet wat jij denkt. Beter voorkomen dan genezen.

Wat vinden vrouwen geil?

Benieuwd waar vrouwen het warm van krijgen? Vrouwen kun je op verschillende manieren geil krijgen. Ze voelen zich vooral aangetrokken door een man die weet wat hij wilt. Bij afwachting raakt ze verveeld en vindt ze je maar saai. Als een man de leiding en het initiatief neemt toon je echte mannelijkheid.

Een vrouw wilt zich vooral gewild en gewaardeerd voelen. Dit zorgt ervoor dat ze meer zelfverzekerd is wat de zin in seks bevorderd. Door haar die aandacht te geven en te behandelen als 'lekker ding' zal ze zich meer sexy voelen.

Een vrouw kan je het meest opgewonden raken door het stimuleren van haar brein. Het is een ontzettend belangrijke seksuele orgaan. Een langzame opbouw en gebruik van de juiste woorden is hierbij van belang. Voed haar fantasie.

Lippen zijn zeer gevoelige erogene zones bij een vrouw. Met lekker zoenen bouw je seksuele spanning op. Er zitten ontzettend veel zenuweinden in je lippen die lust opwekken. Een gepassioneerde zoen laat haar bloeddruk stijgen en haar hart sneller kloppen. Hierdoor raakt ze sneller opgewonden oftewel geil.

Per vrouw kan het verschillen waar ze geil van wordt. Waarbij voor de ene vrouw een kusje in de nek opgewonden is, kan het voor de andere al voldoende zijn om naar iemand te kijken met een strakke kaaklijn of baardje. Kijk dus goed hoe ze reageert om te zien wat wel en niet werkt.

 

Opwinding en orgasme bij vrouwen

Als het op vrouwen aankomt zullen mannen sommige dingen over het vrouwelijk lichaam nooit begrijpen, hoe graag een man het ook wilt. Elke vrouw is weer anders en wat voor de ene vrouw werkt kan voor de andere vrouw helemaal niet werken.

Met een goed begin heb je al aardig wat voor elkaar, maar wat is nu een goed begin. Het begint met voorspel. Vrouwen dienen namelijk opgewarmd te zijn, voordat de echte daad kan beginnen en ze eventueel tot een orgasme kunnen komen.

Niet alleen lichamelijke opwinding is hierbij van belang, maar ook vooral mentale opwinding. Vooral het denken en fantaseren zorgt ervoor dat een vrouw opgewonden raakt. Door beide aspecten kunnen ze compleet opgewonden raken wat weer leidt tot goede sex.

Vooral aandacht geven is belangrijk. Niet alleen tijdens het voorspel maar ook tijdens de daad. Let goed op de reactie van haar om te zien wat ze fijn vindt. De connectie die je opbouwt, de toewijding die je geeft, verlangen te creëren en begeerte zal zorgen voor opwinding bij een vrouw. De opwinding zal stijgen door prettige aanrakingen, maar kan ook versterkt worden door erotische fantasieën, geluiden (muziek, gekreun) of de geur van je partner.

Bij vrouwen kun je opwinding vooral herkennen aan aspecten zoals dat tepels harder worden, de ademhaling versnelt, de hartslag en bloeddruk stijgt, de clitoris wordt groter en de vagina vochtig, ook worden de schaamlippen wat groter en gaan ze uit elkaar staan en daarnaast kan er extra zweet worden gevormd.

Wanneer een vrouw tot een orgasme komt zal ze dit erg intens beleven. De spieren zullen samen worden getrokken of gaan trillen. Zo zal de vagina nauwer gaan voelen. Na de ontlading volgt er een gevoel van ontspanning. Als een vrouw een orgasme heeft gehad, heeft ze geen herstelperiode nodig zoals bij de man en kan ze meteen daarna weer een orgasme krijgen.

Contact met dames

Er zijn veel manieren en mogelijkheden om contact met dames te hebben. Als je denkt ze alleen te ontmoeten in het nachtleven, dit is niet het geval. Namelijk op elke plek en moment kun je contact met een vrouw leggen. Denk aan het openbaar vervoer, de supermarkt, gewoon op straat en meer. Je komt ze overal tegen.

Het probleem zit hem vaak dat veel mannen opzien tegen het zetten van die eerste stap voor contact met een dame. Het begint allemaal met actie ondernemen. De eenvoudigste manier om contact met dames te hebben is online. Niet alleen is het aanbod reuze, maar die drempel voor die eerste stap is ook een stuk lager en makkelijker.

Vind geile vrouwen opzoek naar mannelijk contact op vele dating sites. Van gratis contactadvertenties van vrouwen tot aan dames in de buurt en meer, reageer simpelweg op hun oproep. Kom in contact met dames voor seks maar ook vriendschap, relatie of gewoon een leuke date.
 

Wil jij graag contact met geile vrouwen? Bekijk onze vrouw zoekt sex sectie voor vrouwen die verlangen naar seks.