Benieuwd naar het ultieme geluksgevoel bij de vrouw? Weet wat beffen is en leer beffen om een vrouw helemaal gek te maken. Hier vind je informatie, tips en inspiratie op het gebied van beffen.

Wat is beffen?

Beffen is orale seks. Het is het seksueel bevredigen van een vrouw door het likken van de vagina. Je stimuleert de vagina met je lippen, tong en mond. Een ander woord voor beffen is ‘cunnilingus’, de Latijnse benaming.

Voorbereiding op het beffen

Om goed te kunnen beffen is een goede voorbereiding van belang. Zo is het belangrijk dat de vagina goed gewassen is om onaangename geurtjes daaronder te voorkomen.

Als de vagina veel schaamhaar bevat en je hier geen last van wilt hebben trek je de schaamlippen een beetje uit elkaar. Schaamhaar hoeft geen probleem te zijn bij het beffen.

Doordat er veel zenuweinden zitten in de clitoris is dit een erg gevoelige zone en kun je beter niet direct hiermee beginnen maar het langzaam opbouwen. Schenk eerst aandacht aan de buitenste schaamlippen en ook de opening van de vagina.

Voor een vrouw kan het heel spannend zijn om aan te geven wat ze lekker vindt. Zorg dat ze zich comfortabel bij je voelt, dit zal de orale seks alleen maar prettiger maken.

Klaarkomen door beffen

Met voldoende tijd, opbouw en spanning kan een vrouw een orgasme krijgen door het beffen. Langzame opbouw en een niet directe aanpak is voor veel vrouwen belangrijk.

De zachte opbouw geeft haar ruim de tijd om opgewonden te raken en zorgt ervoor dat de opwinding het grootst blijft en verdere stimulatie tot een orgasme kan leiden.

Als een vrouw eenmaal opgewonden is, is het van belang om hetzelfde ritme aan te houden. Dit zorgt voor een grotere kans dat ze klaarkomt.

Veel vrouwen komen makkelijker klaar bij het beffen dan bij penetratie. Het is vaak de juiste combinatie van stimulatie van de clitoris met het gevoel van de tong die voor het orgasme zorgt.

Hoe werkt beffen?

Veel vrouwen vinden het lekker om gebeft te worden. Door te beffen kan een vrouw klaarkomen oftewel een orgasme krijgen. Bij het beffen is er sprake van direct clitorale stimulatie, waardoor het heel goed kan zijn dat een vrouw alleen van beffen klaar kan komen.

Beffen is meer dan alleen maar simpele tongbewegingen. Het geheim is dat je haar signalen in de gaten houdt. Elke vagina is anders en uniek in zijn eigen soort. Hierdoor verschilt ook per vrouw wat ze lekker vindt. Elke vagina is anders en uniek in zijn eigen soort. Hierdoor verschilt ook per vrouw wat ze lekker vindt.

Als je het goed doet zal ze met haar handen je hoofd naar je toe drukken en als haar handen naar beneden komen om je weg te halen weet je genoeg.

Bij elke vrouw draait het erom om langzaam en zachtjes te beginnen. Afhankelijk van het type clitoris kun je creatief en hard te werk gaan, lekker aanpakken of juist meer met zorg omgaan. Aan haar lichaamstaal merk je snel genoeg hoe je te werk moet gaan.
 

Beftechnieken: Hoe moet je beffen?

Om goed te leren beffen hebben we een aantal populaire bef technieken uitgelegd die je kunt gebruiken. Zo kun je haar met de nodige skills oraal bevredigen en zal ze nog vaker zin hebben in seks!

Houdt er rekening mee dat er veel vrouwen zijn die zelf niet kunnen omschrijven welke beftechniek voor hun lekker is. Ook zijn er vrouwen die het niet durven te vertellen. Het is aan jou om hierbij goed op haar lichaamstaal te letten om te zien wat ze lekker vindt. Zeker als ze gaat kreunen en hijgen ben je goed bezig.
 

Lang en langzaam likken

Stimuleer een groot deel van de vagina door met je tong lange bewegingen te maken. Dus geen korte likjes. Neem hiervoor de tijd en ga langzaam met lange tongbewegingen aan de slag. Je zult snel genoeg merken welke lange beweging ze het lekkerst vind.

Aandacht aan de clitoris

Als de schaamlippen zijn opgezwollen en vrouw goed is opgewonden besteedt je aandacht aan de clitoris.

 Van het hele lichaam is dit knopje supergevoelig. Lik alle kanten, maak cirkelvormige bewegingen rondom de clitoris en ontdek zelf aan welke kant ze de voorkeur geeft voor stimulatie. Kortom teken cirkels met je tong.
 

 

Schaamlippen verwennen

Bij het beffen mogen de schaamlippen zeker niet ontbreken. Zowel de binnenste als buitenste schaamlippen kun je verwennen door ze te zuigen, kussen en te likken.
 

Alfabet schrijven met je tong

Verwen de vagina door met je tong het alfabet te schrijven. Kijk hierbij goed naar haar lichaam om te zien op welke letter ze het heftigst reageert en herhaal deze dan.

Combineren met vingeren

Als extra mogelijkheid kun je naast het beffen ook je vingers gebruiken. Dit is geen beftechniek, maar geeft wel extra stimulatie tijdens het beffen. Door vingeren en beffen te combineren wordt ze extra gestimuleerd.

Met de juiste techniek wil je haar stimuleren tot het punt van het orgasme. Pas ook variatie toe, maar ga zeker door waar je mee bezig was als je merkt dat ze het lekker vind.

Befposities

Een fijne befpositie is voor zowel haar als jou prettig. Een goede befpositie zorgt dat je minder snel vermoeid raakt en voorkomt ook nekkramp. Ook voor orale sex geldt ook dat er verschillende sex standjes zijn.
 

Standje 69

Een heel populair befstandje is standje 69. Zowel de vrouw als de man kunnen elkaar hierbij tegelijk oraal bevredigen, maar ook als man-man en vrouw-vrouw. De één ligt op zijn of haar rug en de andere zit omgekeerd bovenop op de knieën. De hoofden liggen zo bij elkaars geslachtsdeel in een ideale positie om elkaar te bevredigen.

Ook zijn er op dit standje variaties mogelijk door bijvoorbeeld op één zij te rollen.

 

Op het randje

Een andere befpositie is 'op het randje'. De vrouw zit op het randje van het bed en de man zit op z'n knieën op de grond met zijn hoofd bij de vagina.

De handen zijn vrij en kunnen gebruikt worden om andere delen te masseren of stimuleren zoals de billen of borsten. Ook kun je het in deze positie langer uithouden, doordat je minder snel nekpijn krijgt.


 

Op zijn gezicht

In dit befstandje ligt de man op zijn rug en zit de vrouw op zijn gezicht oftewel de vagina zit in het gezicht van de man. Door de zittende houding van de vrouw komt er op de clitoris meer druk te staan. Dit geeft extra stimulatie.
 

Tips bij het beffen

Met deze bef tips maak je van het beffen de perfecte befbeurt. Zorg dat ze zich op haar gemak voelt door complimenten te geven. Geef bijvoorbeeld aan hoe mooi ze is. Als ze zich op haar gemak voelt kan ze zich helemaal laten gaan en totaal ontspannen genieten.

Let op haar lichamelijke reactie tijdens jouw inspanning. Zo weet je wat ze lekker vindt en wat niet. Stop niet als haar lichaam goed reageert met kronkelingen en kreunen tot gevolg en blijf hetzelfde doen waar je mee bezig was en verander dus niet van techniek of positie.

Plaag haar door het likken van de clitoris zo lang mogelijk uit te stellen. Gebruik je tong volop over de hele vagina.

Neem vooral de tijd voor een goede befbeurt. Bouw die spanning op en geef de vrouw de kans om zich op te warmen en opgewonden te raken. Liever te lang dan te kort.

Zoek je een bef sexdate? Bekijk de categorie vrouwen beffen voor vrouwen die op zoek zijn naar een man voor een befdate.


Hoe moet je beffen is voor iedere vrouw anders. Voor goed beffen is er dus niet één bepaalde methode wat werkt, maar een kwestie van uitproberen en samen ontdekken wat lekker is en werkt.