Wat er in een man omgaat tijdens de sex is samengevat vaak niet veel. Wat er in haar hoofd omgaat is een stuk ingewikkelder. Hier denk zij aan tijdens sex.

"Wow, je ziet er goed uit in dat T-shirt"

Gespierde armen zijn bij brouwen de belangrijkste fysieke asset. Van de vrouwen zegt wel 30% dat grote armen haar opwindt. Een sixpack is minder belangrijk en levert maar 6% op. In strakkere T-shirts kom je armen beter uit. Zorg dat er niet meer dan twee vingers tussen de mouw en je arm passen."Getver, je ruikt naar knoflook"

Bijna de helft van de vrouwen vindt een slechte adem de grootste afknapper. Wil je dit voorkomen? Gebruik dan geen mondwater op basis van alcohol. Dit verslechtert je adem alleen maar. Houd je mond vochtig en gebruik mondwater met zink. Je kunt ook op peterselie kauwen; de chlorofyl daarin neutraliseert geurtjes. Kauwgom met xylitol kan ook helpen, aangezien dit de aanmaak van speeksel vergroot.

"Wat wil je met me doen?"

Jij vindt het misschien opwindend als zij in bed vunzige taal gebruikt, maar het staat haar orgasme in de weg. Wat wil zij het liefst horen? Jouw gegrom en gekreun. Mannen zijn over het algemeen minder vocaal dan vrouwen, dus jouw kreun is een teken dat ze het goed doet. Ben je meer van het expliciete taalgebruik? Houd het dan beschaafd. Zo’n 20% van de vrouwen gaf aan dat een ‘Je bent zo lekker’ of ‘Dat voelt fijn’ voldoet.

"Vergeet mijn tepels niet, alsjeblieft!"

Tepelstimulatie activeert dezelfde breinregio als clitorale en vaginale stimulatie. Voor 40% van de vrouwen is dit voor hen na de genitaliën de plezierplek. Begin met langzaam haar borsten te zoenen en zodra ze opgewonden raakt werk je naar haar tepels toe."Hij houdt het toch wel even vol?"

Van de vrouwen zijn 70% tevreden met hoe lang mannen het tussen de lakens volhouden. Als ze niet tevreden is, laat ze dit niet merken. Vrouwen hebben snel door of ze klaar gaan komen of niet, en willen dat orgasme nog weleens faken om er een eind aan te breien.

"Rustig aan, je gaat de goede kant op"

Is je tong moe? Doe maar rustig aan. Neem je tijd en duik niet direct op haar gevoeligste plekje. Warm haar zo veel mogelijk op door met je vingers langzame, draaiende bewegingen te maken in de buurt van de clitoris. Werk op deze manier langzaam naar haar plekje toe terwijl je haar met je tong een beetje plaagt."Ryan Gosling, die is lekker"

Ongeveer de helft van de vrouwen fantaseert over sex met bekende mannen. Het is heel normaal en kan haar helpen om haar hoofd bij de sex te houden. Moedig haar aan om te voelen in plaats van te denken.

"Neem de controle laat mij maar genieten"

Vrouwen hebben het liefst een dominante man in bed. Kom dus maar op met dat missionarisstandje. Vrouwen houden bovendien van de intimiteit van oogcontact.

"Misschien moet ik mezelf een handje helpen"

Vat het niet persoonlijk om als ze met haar hand naar beneden glijdt om zichzelf te stimuleren.