Beffen is meer dan alleen likken! Verwen die ene speciale persoon met een befsessie die hij of zij niet snel zal vergeten met deze beftips en -oefeningen. Leer technieken voor het geven van geweldige orale seks en hoe je kunt oefenen met een lepel, sinaasappel of perzik.

Voorbereiding voor een geweldige befervaring

Dit zijn richtlijnen om jezelf voor te bereiden voordat je bij haar naar beneden gaat. Het helpt je om jezelf en je partner klaar te maken voor een verbluffende ervaring.
 

Wat en hoe je als gever moet voorbereiden

 • Doe je huiswerk
  Lees deze educatieve blog en oefen vooraf de technieken. Pas vervolgens toe wat je hebt geleerd wanneer je intiem bent met je partner.
   
 • Een haarband
  Als je langer haar hebt, zorg er dan voor dat je een haarelastiekje of haarband bij de hand hebt. Dit geeft je genoeg vrijheid om zonder onderbrekingen los te gaan.
   
 • Afkoelen en Relax
  Zorg ervoor dat je je ontspannen voelt voordat je op je partner afgaat. Neem die yogales, een bubbelbad of meditatie, het loont de moeite. Een ontspannen geest is een sexy geest!
   
 • Comfortabele kleding
  Het klinkt eenvoudig, maar het helpt om je goed te voelen in de kleding die je draagt. Zelfs als je deze moet uit doen. Draag dus comfortabele kleding. Het helpt je ook om je focus op je doel te blijven houden.

Voorbereiding beffen

Voorbereidingen voor de ontvanger

 • Schoon zijn
  Zorg ervoor dat je schoon bent en je goed in je lichaam voelt. Het laat aan je partner zien dat je het waardeert dat ze op je afkomen.
   
 • Bereid je geest voor
  Leer van je lichaam te houden, vooral van je geslachtsdelen. Neem een kleine spiegel en bekijk het eens van dichtbij. Doe ook een beetje onderzoek om te zien en je voor te bereiden hoe anderen eruit zien.
   
 • Vergroot je zelfvertrouwen
  Wanneer je langs een spiegel loopt, geef jezelf dan een compliment  over drie dingen (in je hoofd of luid hardop).


Hoe moet je van tevoren communiceren

Een gesprek hebben
Voordat je een kutje gaat eten, wil je misschien even met je partner praten over verwachtingen, verlangens en grenzen. Gebruik deze vragen om het gesprek te beginnen:

 • Hoe denk je over het krijgen/geven van beffen in het algemeen?
 • Wat is totaal verboden terrein? Waar hou jij altijd van? Wat zorgt ervoor dat je meteen afknapt?
 • Wat denk je over ...?

Communicatie beffen

Hoe moet je communiceren tijdens het beffen

 • Blijf communiceren
  Zorg ervoor dat je contact houdt met je partner. Dit kan mondeling zijn, maar ook non-verbaal met gebaren, blikken of via aanraking.
   
 • Plan een feedbacksessie
  Plan na een aantal een keer een feedbacksessie in. Bijvoorbeeld iedere 3de keer. Tijdens een sessie geeft de ontvanger duidelijke aanwijzingen aan de gever over haar wensen op het gebied van technieken, intensiteit, en snelheid. De gever kan deze feedback in actie toepassen en krijgt de kans om zo zijn vaardigheden onmiddellijk te verbeteren.

Hoe je een onvergetelijke befbeurt geeft 

Maak kennis met verschillende plezierige beftechnieken. Over het algemeen wil je starten met voldoende voorspel in plaats van er meteen op te duiken. We beginnen eerst met de befstandjes voor een geweldige befdate.

In onderstaande afbeelding zie je de meest comfortabele standjes om in te beffen.

Meest comfortabele befstandjes

The Classic

Laat je partner op haar rug liggen met haar bovenlichaam omhoog door er een kussen onder te leggen, zodat zij mee kan kijken. Ga zelf tussen haar benen zitten.
 

The Recliner / Op het randje

Je partner kan op een stoel, bank of bed zitten terwijl jij voor haar knielt. Verhoog haar heupen met een kussen, zodat je makkelijker erbij kunt.
 

Legs up

Laat je partner op haar rug liggen met de benen omhoog. Je kunt haar knieën vasthouden, een been omhoog tillen of ze op de zij leggen.

 

Basis beftechnieken

We zullen nu enkele basis beftechnieken behandelen. Als je deze onder de knie hebt, dan heb je een goede basis om te beffen en kun je verder gaan met meer geavanceerde beftechnieken.


Beftechniek: The Kiss

Dit is een geweldige manier om te beginnen. Gebruik dezelfde techniek die je zou gebruiken om je partner op de lippen te kussen.
 

Beftechniek: The Flick

Deze techniek werkt geweldig op de clitoris. Beweeg je tong op en neer of van links naar rechts. Controleer en vraag welke intensiteit en snelheid je partner het fijnst vindt.
 

Beftechniek: The Suck

Zuig voorzichtig één voor één op de schaamlippen van je partner. Je kunt ook een O-vorm creëren met je lippen en daarmee de clitoris omringen. Zuig het naar binnen en creëer een aangenaam vacuümgevoel.
Beftechniek The Suck

Beftechniek: The Buzz

Maak een krachtig zoemend geluid terwijl je lippen over de hele vagina trillen. Houd er rekening mee dat deze natuurlijke vibrator behoorlijk luid kan zijn, afhankelijk van je intensiteitsniveau.
 

Beftechniek: The Lick

Je kunt langs haar buitenste en binnenste schaamlippen likken. Dit is een prachtige manier om mee te beginnen.
 

Beftechniek: The Blow

In plaats van de clitoris aan te raken, kun je erop blazen voor een verkoelend gevoel.
 

Beftechniek: The Nibble

Gebruik heel voorzichtig je tanden om je partner te plagen. Je kunt bijvoorbeeld aan hun schaamlippen of binnenkant van de dijen knabbelen. Kijk naar je partner om er zeker van te zijn of zij daadwerkelijk van dit soort stimulatie geniet.

Beftechnieken voor gevorderden

Geavanceerde beftechnieken

Nu je de basis beftechnieken kent, gaan we door met wat meer geavanceerde beftechnieken. Laten we het eerst over de schaamlippen hebben. Het is belangrijk om deze lippen de nodige aandacht te geven, voordat je naar de clitoris of de vaginale ingang gaat. Wanneer je de binnenste schaamlippen nadert, zorg er dan voor dat deze goed nat zijn met speeksel.

The Lollipop Lick

Een favoriete schaamliptechniek is 'the lollipop lick'. Strek je tong uit zodat deze breed en plat is, en maak dan lange, brede bewegingen van de onderkant naar de bovenkant van de vulva. Lik de binnenste schaamlippen met veel speeksel en doe dit extra langzaam.

Laten we nu verder gaan met de clitoris. Dit is het meest gevoelige deel van het lichaam van je partner. Bewaar het dus pas voor als ze al opgewarmd is. Overstimuleer het niet en zorg ervoor dat het altijd vochtig is. Verleid de clit langzaam en met zorg.
 

The Clit Swirl

Creëer opnieuw het clitvacuum effect. Houd dit vast en beweeg je tong in cirkels rond de clitoris van je partner. Verander van richting om te ontdekken welke manier ze het prettigst vinden.
 

De Kivin methode

Laat je partner op haar rug liggen en neem zelf plaats aan haar zij. Plaats je wijs- en middelvinger van boven naar beneden over haar buitenste schaamlippen. Veeg vervolgens heen en weer met je tong over de clitoriskap. Met je andere hand druk je tegen haar perineum. Het perineum is het stukje huid en steunweefsel tussen de vagina en de anus.

Nadat je de clitoris hebt gestimuleerd, ga je naar de ingang van de vagina. Het aanraken van dit gebied is het prettigst als je partner goed opgewarmd en nat is.
 

The Deep Dive

Steek je tong voorzichtig en met aandacht in de vagina. Stimuleer nu de vagina met je tong. Als je moe begint te worden met je tong kun je ook afwisselen met je vingers. Wrijf met je bovenlip en tong langs de clitoris en verhoog elke keer de intensiteit.

Nu we in de vagina zijn, gaan we door naar de g-spot.

Je kunt je handen gebruiken om deze magische plek te stimuleren terwijl je op je partner afgaat. Probeer een ‘kom-hier’ beweging te maken met je vingers. Doe dit door je vingers tegen de voorwand van de vagina te buigen en vervolgens de beweging te maken. Vraag je partner hoeveel druk zij fijn vindt (meer of minder).

Beffer pro

Extra mogelijkheden

Misschien wil je proberen interne of externe vibratie aan de mix toe te voegen met vibratie toys. Als je partner het wenst, probeer dan wat extra anaal plezier.

Behandel de anus met één of twee vingers, terwijl je tong op de clitoris gericht is. Houd bij welke vingers je gebruikt voor het anaal spel. Maak deze vingers eerst schoon voordat je ze op de vagina gebruikt.

 

Hoe kun je de grote finale voor je partner realiseren?

Wie wil er nu niet het plezier voor haar intensiveren en haar een orgasme laten krijgen? Uiteindelijk gaat het erom dat je allebei een geweldige plezierige ervaring hebt.

Voor optimaal genot dient plezier voorop te staan en dan pas het hebben van een orgasme. 

Niet alle vulva-eigenaren kunnen een climax bereiken tijdens het beffen. Wees dus niet te streng voor jezelf om die grote orgastische finale te bereiken. Natuurlijk wil je dat je partner zich zo goed mogelijk voelt. Hiervoor is 'edging' handig.

Edging is wanneer je je partner meeneemt naar de rand van het krijgen van een orgasme en pauzeert vlak voor het punt waarop er geen terugkeer meer mogelijk is. Als je partner daar aankomt, vertraag dan of pauzeer zachtjes en geef haar een moment om af te koelen. Kom dan terug voor nog een ronde en bouw haar opwinding geleidelijk weer op.

Hoe opgewonden, gebruik plezierschaal

Als je niet zeker weet hoe opgewonden ze is, kun je de plezierschaal gebruiken. Vraag je partner op een schaal van 1 tot 10 hoe dichtbij ze tot het klaarkomen is. Het is de moeite waard om te weten dat niet alle vulva-eigenaren van edging houden. Voor sommigen verpest het gewoon het moment of verzwakt het het orgasme. Er wordt daarom ook aangeraden om tijdens een feedbacksessie de voorkeuren van je partner te bespreken.

Als je je partner goed kent, kun je waarschijnlijk weten wanneer zij op het punt staat te komen. Ze kan meer gespannen raken, zwaarder ademen, luider kreunen of beginnen te huiveren. De meeste vulva-eigenaren ervaren voornamelijk clitorale orgasmes tijdens het beffen. Dit is waarom de clitoris de grootste focus heeft bij het beffen. Andere soorten orgasmes zoals bijvoorbeeld g-spot-orgasmes zijn ook mogelijk afhankelijk van waar je met je mond en je handen haar aanraakt.

Wanneer je de g-spot van je partner stimuleert, wees je er dan van bewust dat ze kan gaan spuiten ook wel squirten genoemd. Als dat zo is, vier dit dan. Vrouwelijke ejaculatie is een teken van diep vertrouwen en het vermogen om los te laten.

 

Hoe smaakt je partner?

De smaak van vaginale vocht en vloeistof worden beïnvloed door zowel dieet als levensstijl. Mensen die veel koffie of alcohol drinken, kunnen een meer bittere smaak hebben. Als jij of je partner hier verandering in willen brengen, kan het eten van fruit en het drinken van veel water een groot verschil maken.

Hoe smaakt vagina?

Dus wat moet je doen als je partner op het punt staat een hoogtepunt te bereiken? Nou, het is belangrijk om er niet te veel over na te denken. Als één van de technieken of combinaties goed werkt, blijf daar dan bij. Houd je snelheids- en intensiteitsniveau consistent en zie hoe je partner explodeert in het genot van een orgasme.

Onthoud dat sommige vulva-eigenaren niet door alleen beffen klaar kunnen komen. Wanneer dit het geval is, is het gevoel van gelikt en gezogen worden simpelweg niet voldoende stimulatie. Het gebruik van je handen in combinatie met je mond kan ze net dat stukje helpen om ze over die rand te brengen en voor een orgasme zorgen.

Dirty talk en oogcontact maken kunnen ook helpen om de intensiteit en erotiek te vergroten. Het toevoegen van vibraties, het strelen van hun borsten, de binnenkant van de dijen of de anus kan er ook toe bijdragen dat ze het omslagpunt passeren.

Als je probeert je partner door alleen te beffen te laten klaar komen, kan het wat langer duren en meer uithoudingsvermogen aan jou kant vergen. Pak een handdoek en veeg je gezicht af als het iets te nat en glad wordt.

Als je partner uiteindelijk niet komt, is het beter om het rustig aan te doen en haar dan niet onder druk te zetten of te overstimuleren. Vertraag, wissel van techniek of probeer het later opnieuw als ze er zin in heeft. Maak er geen probleem van. En als je tong moe begint te worden voordat je partner een orgasme heeft bereikt, raak dan niet in paniek. Het is altijd oké om even uit te rusten. Gebruik een van je handen om dezelfde stimulatie te blijven geven die het beste werkte met je tong. Houd er rekening mee dat nadat je partner is klaargekomen, de hele vulva supergevoelig wordt. Laat ze afkoelen en rusten terwijl je jezelf schoonmaakt.
 

Leren beffen

Leren beffen zonder partner

Maak je klaar voor een atletische tongtraining. Met deze tips kun je de beftechnieken die je zojuist geleerd hebt oefenen zonder dat je een partner ervoor nodig hebt. Door deze methoden 2-3 keer per week te oefenen, zul je in een mum van tijd een professionele beffer worden.

Om jezelf voor te bereiden neem je een stuk fruit. Zoals een perzik of een sinaasappel. Probeer er een te vinden die niet te zacht is. Pak ook een lepel voor de warming-up.

 

Hoe bereid je je stuk fruit voor op beffen

•    Koop een perzik of sinaasappel die niet te stevig is om de vaginale ingang en clitoris uit te snijden.

•    Pak een groentemes (een klein, scherp mes).

•    Verdeel je fruit in twee helften. Als het een sinaasappel is, zorg er dan voor dat je de “kamers” niet beschadigt. Als het een perzik is, wees dan voorzichtig met de pit en verwijder deze.

•    Als je wilt, kun je met je vingers en mes een vaginale opening en een clitoris creëren.

•    Strijk de randen glad en pas deze aan je behoeften aan. Snijd niet te veel uit om de stevigheid te behouden.

•    Nu ben je klaar om te leren beffen met je stuk fruit!

Befbeurt oefenen met fruit

De warming-up

Ga nu aan de slag met de warming-up oefeningen zonder hulpmiddelen. Ontspan eerst je kaak door deze zachtjes te masseren met je handpalmen. Gaap een paar keer voor een goede stretch. Doe vervolgens het duwen met je tong aan de binnenzijde. Druk je vinger tegen de buitenkant van je rechterwang en duw vanaf de binnenkant je tong tegen de wang waar je je vinger op drukt. Houd dit één tot twee seconden vast. Ontspan en herhaal dit 5 keer voor elke kant van je mond.

Ga nu verder met het naar voren duwen van je tong. Steek je tong zo ver mogelijk uit. Pak vervolgens de lepel en druk de achterkant ervan tegen je tong. Duw er tegenaan. Houd dit één tot twee seconden vast en herhaal dit vijf keer.

Doe nu de tong push-ups. Gebruik je lepel om tegen de platte kant van je tong te drukken. Duw met je tong omhoog in de lepel. Houd dit één seconde vast en herhaal 5 keer.

En als laatste warming-up de tong opzij duwen. Strek je tong zo ver mogelijk naar de hoek van je mond terwijl je tegen de lepel drukt. Houd dit één seconde vast. Herhaal dit 5 keer voor elke kant van je mond.
 

De basistechniek oefenen

We beginnen met 'The Kiss'. Geef je stuk fruit een lekkere sappige zoen. Gebruik exact dezelfde techniek als je zou gebruiken om je partner op de lippen te kussen. Als tweede techniek hebben we 'The Flick'. Beweeg je tong op en neer of van links naar rechts. Probeer het op verschillende delen van je fruit.

Laten we verder gaan met de vibratortechniek 'The Buzz'. Maak een sterk zoemend geluid terwijl je lippen over je hele fruit trillend bewegen. Probeer nu 'The Lick'. Maak lange, heerlijke likjes over het oppervlak van je fruit. Zorg er wel voor dat je het niet eet ook al is het verleidelijk.

De volgende techniek is 'The Blow'. Blaas simpelweg op je stukje fruit en controleer de beste mond tot fruit afstand. En als laatste maar zeker niet de minste 'The Nibble'. Gebruik je tanden heel voorzichtig om aan je fruit te knabbelen.

Beffen oefenen
 

De geavanceerde beftechnieken oefenen

Begin met 'De Lollipop Lick'. Strek je tong uit zodat deze breed en plat is. Maak vervolgens lange, brede bewegingen vanaf de onderkant naar de bovenkant van je stuk fruit. Doe dit extra langzaam.

Doe vervolgens 'The Clit Swirl'. Creëer een o-vorm met je lippen en omring daarmee de denkbeeldige clitoris van je stuk fruit. Zuig lichtjes om een aangenaam vacuümgevoel te creëren. Houd dit vast en beweeg je tong in cirkels rond je fruitclit.

Vervolgens 'De Kivin-methode'. Plaats je wijs- en middelvinger van boven naar beneden op je fruit. Kantel dan je hoofd en beweeg je tong heen en weer over de fruitclit.

Oefen als laatste 'The Deep Dive'. Maak een fruitopening en zuig deze naar je lippen. Steek vervolgens je tong erin en simuleer geslachtsgemeenschap. Probeer elke keer je zuig- en intensiteitsniveau te verhogen. Onthoud dat niemand als befexpert wordt geboren dus neem je tijd en wees niet te streng voor jezelf.

 

Nu weet je hoe je een prachtige befbeurt kunt geven aan je partner. Probeer deze beftechnieken uit en kijk wat het beste voor jou werkt. Zorg ervoor dat je zo nu en dan een afstemmingssessie doet om de communicatie vloeiend te houden en om zo het plezier nog meer te kunnen verhogen voor die onvergetelijke befbeurt! Geen partner bekijk hier dames voor een befdate.