Velen kennen TikTok, het social media platform waar je jezelf filmt terwijl je danst, zingt of playbackt. De korte filmpjes worden bewerkt met leuke effecten en met elkaar gedeeld. Inmiddels kent de app al meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Sinds kort is #KinkTok in opkomst, het seksuele randje van TikTok.

KinkTok, wat is het nu eigenlijk?

Bij #KinkTok worden seksuele voorkeuren zonder schaamte gedeeld. Vooral de manier waarop het geuit en gepresenteerd wordt is hierbij van belang. Er wordt gepraat over kinks en het ontdekken ervan waarbij de seksuele relatie centraal staat. Het is een community binnen de app TikTok die erg popupair aan het worden is.

Er worden onder andere filmpjes geplaatst over voorlichting, informatie, maar ook spottende filmpjes. Zo krijg je informatie te zien die niet alleen interessant is voor mensen die hiermee al bekend zijn en weten wat ze willen, maar ook voor mensen die in de ontdekkingsfase zitten en dus nog aan het kijken zijn wat ze fijn vinden.

KinkTok’ers

Degene die de filmpjes plaatsen onder de hashtag #KinkTok worden KinkTok'ers genoemd. Ze willen op een toegankelijke manier uitleg en tips geven en de standaard gedachte rondom kinks oftewel BDSM doorbreken. Dit doen ze door TikToks te maken over kinks, uiteraard op een TikTok-vriendelijke manier. Dit gebeurd regelmatig op een manier met pikante humor. Zo vind je ook veel kinky grappen op TikTok.

 

Kinky TikTok filmpjes

Steeds meer verandert social media ons seksleven en op het videoplatform TikTok is hier tal aan informatie over te vinden. Je vindt hier tips voor elke kink in bijna elke kaliber en voor elke geaardheid. Enkele voorbeelden:
 

De beste manier om aan haar haren te trekken tijden het vrijen
Hou je van het trekken aan de haren dan zie je hier een filmpje met meer dan 50.000 likes over hoe je dit het beste kunt doen FYI door @maaaadddie_kinz.

@maaaadddie_kinz

#fyp

♬ original sound - Madsdads


 

Als je houdt van een beetje wurgen
In dit filmpje van @cebeejay vertelt hij hoe je niet de wurgsensatie bezorgd.

@cebeejay

 

Als je houdt van een beetje wurgen
In dit filmpje van @cebeejay vertelt hij hoe je niet de wurgsensatie bezorgd.

Op een veilige manier spelen met kaarsen
Als jij je vrijpartij een stukje heter wilt maken dan is ‘wax play’ een simpele manier. KinkTok’er @pettypolybossbabe deelt de belangrijkste basisvaardigheden van hoe je met kaarsen wel en niet moet omgaan.

@pettypolybossbabe

Wax play time ???? #fyp #foryoupage #wax #sub #dom #fettok #kinktok

♬ original sound - ariesbebe

 

Sex TikTok

Seksuele voorlichting via TikTok is erg populair geworden. Ook vooral onder pubers, die sommige vragen liever niet stellen aan hun docent of ouders. Het is redelijk eenvoudig om deze filmpjes op te sporen. Sommige hashtags worden bijvoorbeeld in het Engels geblokkeerd zoals #sex terwijl de Nederlandse vertaling #seks wel toegestaan is. TikTok heeft strenge regels op sex gebied die het wel lastig maken, maar zo houden ze het een veilige plek voor jong en oud.
 

Sta jij er open voor en ben je dus open minded om in KinkTok te duiken en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen? KinkTok is een veilige online community die je kan helpen om je seksleven naar een ander niveau te brengen zonder te oordelen. Als jij hieraan behoefte hebt ben je hier aan het juiste adres met volop kinks informatie, uitleg, tips en meer.