Voeten zijn gevoelig

Vergeet haar dijen, nek of borsten: slimme mannen weten dat ze naar beneden moeten afreizen voor het sexuele nirvana. Wanneer je de kneepjes van het vak kent, staat een goed behandelde voet gelijk aan genot als nooit tevoren.

Wees voorzichtig

Begin niet direct vol overgave aan haar grote teen te sabbelen. Vraag haar eerst wat ze lekker vindt. Houd ze van wat licht gekietel? Concentreer je dan op het bovenste gedeelte van haar voet, bij haar tenen. Ga zelfverzekerd te werk, maar ook zacht. En zorg dat je handen warm zijn.

Een voetmassage breekt het ijs

Wrijf met je duimen over de bal van haar voet. Laat je handen dan al masserend van haar voeten richting haar benen glijden. Gebruik massageolie en – nog veel belangrijker – je ogen. Jou opgewonden zien worden, zal haar zeker ook opwinden.

Je beloning

Plaag een beetje door haar voet over je boxershort te laten glijden. Wanneer ze dit leuk lijkt te vinden, duw je de zolen van haar voeten tegen de zijkanten van je penis. Vertel haar hoe goed dit voelt, en laat jezelf meevoeren naar een nieuw level van plezier.