IJsklontjes, kaarsvet: hoe groter het schokeffect op haar zenuwen, hoe heftiger haar opwinding. Mede dankzij boeken als ‘Fifty Shades of Grey’ gaat het in bed er steeds spannender en heter aan toe. Gebruik de schoktactieken hier om je hormonale high te verkrijgen, voor onvergetelijke sensaties.

IJklontjes

Intense kou prikkelt de huid, want door de snelle temperatuurverandering vernauwen de bloedvaten zich, zodat de huid zijn warmte beter vasthoudt. Tegelijkertijd komt door die kou de natuurlijke pijnstiller noradrenaline vrij in het lichaam. Hierdoor voel je je high. Het effect is groter wanneer de sensatie onverwacht komt, dus is blinddoeken nog beter.

IJklontjes tip:
Laat een ijsklontje smelten in je hand. Bedek haar ogen met je andere hand, en laat het koude smeltwater zachtjes langs haar oorlellen en gezicht lopen. Zo stimuleer je de plekken met de hoogste concentratie thermoreceptoren in haar lichaam. Heet!

Klemmen

Ga niet direct ervan uit dat dit te ver is voor je partner. Onthoudt wel dat de bevrijding fijn voelt en niet het klemmen zelf. Loop dus niet te hard van stapel. Doordat het bloed terugstroomt na een tijdelijke blokkade van de bloedstroom, is dat plekje extra gevoelig. Ook komt hierbij het psychologische gevoel van opluchting. Het heeft niet te maken met hoe hard je knijpt. Voordat je aan het echte werk begint probeer eerst een paar metalen klemmen uit op de huid tussen je duim en wijsvinger.

Klemmen tip:
Klemmen aanbrengen rondom de tepelhof is het best. De tepel zelf is te gevoelig, en de pijn kan haar opwinding remmen. Andere erogene zones zijn haar dijen, de achterkant van haar nek en de zijkant van haar borst.

Hot Wax

Kaarsen leveren een dubbele dosis plezier op. Vanaf het moment dat je ze aansteekt, geven jullie lichamen hormonen af. Van het idee dat haar huid in contact komt met heet kaarsvet, komt het hormoon noradrenaline vrij, omdat haar lichaam zich voorbereidt op de pijn. Breng het kaarsvet pas aan als jullie zo’n 10 minuten voorspel hebben gehad. Je prikkelt zo je zenuwuiteinden, zodat de daadwerkelijke sex nog heftiger aanvoelt. Gebruik wel speciale massagekaarsen. Deze verbrandt de huid niet en is wel warm genoeg.

Hot Wax tip:
Stimuleer de delen die zich vlak bij haar gevoeligste plekje bevinden. Begin met haar onderarm om de temperatuur te testen, ga dan verder richting haar borsten en dijen. Kaarsvet over haar tepels en genitaliën druppelen is meer iets voor masochistische uitspattingen. En doe niets ongevraagd!

Elektroden

Sporters gebruiken elektrostimulatie voor een betere spierconditie; jij doet hetzelfde wanneer je het onderdeel maakt van je sexleven. Wanneer je stroom door een motorische zenuw laat gaan, trekt de spier samen. Door sexuele zenuwuiteinden te stimuleren, kun je het orgasme maximaliseren.

Elektroden tip:
Wanneer je besluit over te gaan tot een potje ‘elektrosex’ is het aanschaffen van een apparaatje geen overbodige luxe. Vaak zijn deze veilig te gebruiken en leuker om eerst toe te passen op andere lichaamsdelen zoals de borst, billen en dijen om maximaal in de stemming te komen.