Vele gebruiken op social media verschillende filters om er aantrekkelijk uit te zien, helaas is er in het echt leven geen filter om je te helpen. Voor een goede sexuele aantrekkingskracht geld niet alleen hoe je eruit ziet maar ook over de manier waarop je praat en loopt.

Mocht je de echt V-vorm nog niet hebben, maar wel druk bezig op de sportschool om deze te trainen dan zal dat zeker wel resultaat geven. Tot die tijd kun je je chest met een V-vorm faken. Draag een licht gekleurde T-shirt met een brede horizontale streep over de schouders en borst. Dit trekt de aandacht naar dat deel van je lichaam. Ook een shirt dat strak zit bij de borst en losjes om de buik kan je nog weleens uit de brand helpen.

Wat vrouwen ook heel aantrekkelijk vinden als mannen een dominante houding nemen. Mannen die met gespreide benen en armen zaten terwijl ze gebaren maakten en de persoon met wie ze praatten aanraakten, werden aantrekkelijker bevonden dan degenen die braaf met gekruiste benen en armen zaten. Wanneer je ruimte inneemt, straal je zelfverzekerdheid uit.

Dating