In deze blog leggen we je alles uit voor het verkennen en daten in Amsterdam.

Wat kun je lezen in deze blog:
Voorbereiding voor een date in Amsterdam;
Beste date activiteiten in Amsterdam;
Een romantische date in Amsterdam;
Speeddaten in Amsterdam;
Seks in Amsterdam;
Kinky Amsterdam;
Oudere vrouwen daten in Amsterdam;

Voorbereiding voor een date in Amsterdam

Heb je een eerste date in Amsterdam en wil je goed voorbereid zijn? Met deze tips haal jij het maximale uit je date. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. 

Zorg er als eerste voor dat je uitgerust en fris bent. Uiterlijke verzorging is hierbij van belang en valt direct op. Fris jezelf dus op voordat je op date gaat. Neem een douche, knip je nagels en zorg dat je goed bijgeschoren bent. Niet alleen zul je er beter uitzien, je zal jezelf ook beter voelen. Vergeet ook niet een lekker luchtje op te doen. Dit zullen de vrouwen zeer waarderen. Een eerste goede indruk kun je maar één keer maken.

Voorbereiding date Amsterdam

Denk ook aan je kleding. Afhankelijk van de gelegenheid kies je kleding dat past bij het moment en vooral waar jij je comfortabel en lekker in voelt. Uiteraard moet het ook bij jou passen. Goede matchende kleren zeggen iets over je identiteit.

Het kan altijd een beetje eng zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeker als het gaat op romantisch gebied. Je vraagt je zelf af wat de ander van je gaat denken en waarom je niet leuk bent of dat het toch niks gaat worden. Luister niet naar dit stemmetje en zet jezelf niet te veel druk op. Je hoeft nergens angstig voor te zijn. Het zal nooit gaan zoals je verwacht. Ga dus met een open houding je date in, dan valt het altijd wel mee. Het zal altijd spannend zijn ongeacht wat je doet. Dit maakt het juist leuk en bijzonder.

Maak het allemaal niet te serieus. Een date wil je luchtig houden en wees vooral niet bang om je eigen humor te tonen.

 

Beste date activiteiten in Amsterdam

Wat moet je nu doen op een date in Amsterdam? De beste date activiteiten hebben we hier voor je op een rij gezet om een idee te krijgen voor je date.

Drankje doen

Een drankje doen in Amsterdam is zo standaard en je wilt meer zijn dan alleen maar standaard. Het geheim van een goede drank date zit hem in de locatie. Hier geven we je tips voor de beste drank date in Amsterdam met de leukste locaties.

Blijf vooral niet lang hangen in dezelfde kroeg. Doe één drankje en ga dan door naar de volgende café, want Amsterdam biedt deze mogelijkheid. Een hippe tent met prachtig uitzicht over het water en regelmatig live bandjes is café en restaurant Noorderlicht. Het is niet groot, maar heeft wel een prachtig uitzicht.

Hier vlakbij bevindt zich café en restaurant Pllek. In tegenstelling tot Noorderlicht is dit veel ruimer en hebben ze ook een groot vegetarisch menu.

Wil jij prachtig panoramisch uitzicht over de stad hebben dan kun je gaan naar NEMO. Ze hebben het grootste dakterras van Amsterdam. Wil je toch een nog beter uitzicht dan NEMO, dan kun je gaan het Amsterdam Toren. Ook de Sky Lounge bij het Hilton Hotel biedt een prachtig uitzicht. Niet zomaar een drankje, maar een drankje met prachtig uitzicht.

Fietsdate Amsterdam

Actief daten in Amsterdam

In Amsterdam heb je keuze genoeg om samen actief bezig te zijn. Zo kun je gaan naar een arcadehal om spelletjes met elkaar te doen of samen speciaal lekker glow golfen. Alles inclusief de bal is opgelicht in felle neonkleuren.

Verken samen de stad en ga samen fietsen. Vooral leuk als je samen niet uit de buurt komt. Een fiets kan je eenvoudig huren, dus je hoeft er zelf niet één te hebben. Als je goed kijkt zie je overal fietsen in Amsterdam. Het straatbeeld is er vol van in alle kleuren en maten. Je kan er snel en eenvoudig overal mee komen en je kan ze overal parkeren, een uitstekend vervoersmiddel.

 

Boottour

Naast dat Amsterdam vele koffieshops kent staat het ook bekend om haar grachten. Ga mee op een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam. Het is zeker een aanrader om dit te doen in Amsterdam! Ervaar de hoofdstad op een unieke en intieme manier. In een korte tijd kun je heel veel zien.

Rondvaart Amsterdam

De 9 straatjes

Wandel door de beroemde buurt de '9 straatjes'. Dit winkelgebied in Amsterdam-Centrum verbindt de Prinsengracht, de Keizersgracht, de Herengracht en de Singel met elkaar. Elk straatje heeft iets unieks te bieden. Van artshop tot speciaalzaak en van modern tot vintage design, café, museum en architectuur, je vindt het allemaal in De 9 straatjes. Ideaal voor een koffiekroegtocht of ga op zoek naar de lekkerste cappuccino.
 

Romantische date in Amsterdam

Een romantische date in Amsterdam

Amsterdam heeft meerdere plekken waar je romantisch kunt daten. Met een magisch landschap, cultuur en plezier heeft Amsterdam ontzettend veel bijzondere plekken. Voor inspiratie zijn hier enkele tips voor een romantische date in Amsterdam:

Rondvaart over de grachten

Maak een romantische boottocht door de pittoreske grachten van Amsterdam. Het is een geweldige manier om de prachtige architectuur en de sfeer van de stad te ervaren. Alles wat je kunt horen is het geluid van het water die tegen de boot aankomt. Ideaal om elkaar in de ogen aan te kijken en nog meer verliefd te worden.

 

Picknick in het Vondelpark

Het Vondelpark is een prachtig park in het hart van Amsterdam. Neem een picknickmand mee en geniet samen van een ontspannen middag in het groen. Zekers op een zonnige dag is het aangenaam genieten.

 

Bezoek aan het Rijksmuseum

Samen kunst en geschiedenis ontdekken kan een geweldige ervaring zijn. Het Rijksmuseum heeft een uitgebreide collectie meesterwerken uit de Nederlandse kunstgeschiedenis.

Koffie Amsterdam

Romantisch diner in de Jordaan

De Jordaan is een charmante wijk met smalle straatjes, gezellige cafés en restaurants. Kies een knus restaurant uit en geniet samen van een heerlijk diner. Liefde gaat door de maag zeggen ze toch.

 

Zonsondergang bij het IJ

Ga naar het IJ-plein of NDSM-werf en geniet van een prachtige zonsondergang over het water.

 

Avondwandeling door de verlichte grachten

Amsterdam ziet er 's avonds betoverend uit wanneer de grachten en bruggen verlicht zijn. Maak een romantische wandeling langs het water.

 

Klassiek concert in het Concertgebouw

Als u van klassieke muziek houdt, is een concert in het beroemde Concertgebouw een geweldige keuze voor een speciale avond.

 

Koffie in een gezellig café

Amsterdam heeft tal van knusse cafés waar u kunt genieten van een kopje koffie en elkaars gezelschap.

Het belangrijkste is om iets te kiezen dat bij jullie beide past en waarbij jullie kunnen genieten van elkaars gezelschap. Amsterdam biedt veel mogelijkheden voor romantische dates om een geweldige tijd te hebben!

Speeddate Amsterdam

Speeddaten Amsterdam

Bij een speeddate in Amsterdam ontmoet je andere singles binnen je leeftijdsgroep. Je beleeft heel wat ontmoetingen van steeds een aantal minuten. Niet voor niets heet het 'speed' date. 

Hoe het werkt is dat de vrouwen op een vaste plek zitten en de mannen wisselen van plek. Uiteraard kan het ook andersom. Tijdens de speeddate avond spreek je alle vrouwen ongeveer 5 minuten. Je gaat in gesprek met elkaar en achteraf geef je aan wie je leuk vindt. Vind de ander jou ook leuk, dan heb je een match.

In de meeste gevallen heb je een leuke speeddate avond in Amsterdam (met matchgarantie). Voor jou kan dit heel spannend zijn, maar besef ook dat het voor de meeste mensen ook nieuw is en vaak onervaren hier in zijn. Maak je dus geen zorgen. Voordeel is dat je meerdere mensen op één avond leert kennen. Bij een match wordt je behoefte aan liefde vervuld en heb je verdere contact.

Seks in Amsterdam

Iedereen heeft zijn plaats in Amsterdam en de stad staat achter de naam die het voor zichzelf heeft gecreëerd. Het is de meest toegeeflijke en perverse stad ter wereld of in elk geval in Europa. Zelfs als je gewoon vanille bent, zal de sfeer je ertoe aanzetten om je seksualiteit te verkennen en in ieder geval de coffeeshopscene te proberen.

Seks in Amsterdam

De Red Light District oftewel De Wallen of De Rosse Buurt is een must voor iedereen als het gaat om sex in Amsterdam. Het is een unieke ervaring. Alle maten, soorten en kleuren vrouwen presenteren zich aan de mensen op straat. Het protocol is heel eenvoudig: als het gordijn gesloten is, betekent dit dat er iemand binnen is, en als het open is, ben je welkom. Het is een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Amsterdam.

Op de Amsterdamse Wallen draait het om drank, drugs en sex. Ben je in voor iets extra's, dan zijn er genoeg live seksshows te bewonderen. Er is ongetwijfeld altijd wel een locatie of raam waar aan jouw wensen voldaan kan worden. Een aantal populaire locaties waar je kunt genieten van erotische liveshows zijn Casa Rosso, Moulin Rouge en de Bananen Bar.

Het beste moment om een bezoek te brengen aan De Rosse Buurt is ’s avonds. Na 23.00 begint het pas echt te leven en rond 3.00 wordt het minder.

 

Kinky Amsterdam

Kinky Amsterdam

Zoek jij een BDSM avontuur in Amsterdam? Amsterdam is de stad die jou kinky fantasie laat uitkomen. Alle deuren naar ultieme vrijheid staan volledig open. Door het open karakter zijn alle manieren van leven naast de normale standaard welkom. 

De plek waar drugs en prostituees legaal zijn en ook de plek waar er geen reden is om je seksuele voorkeur te verbergen. Alles wordt omarmt. Het is dan ook geen verrassing dat je de beste BDSM clubs in Amsterdam vind. Als je van machtsuitwisseling, fetisj- of BDSM-spellen houdt, vind je zeker de juiste winkels en evenementen verspreid over de stad.

Zoek je naar een nacht om niet te vergeten? Dan is de Kinky Suite dé plek om je diepste fantasieën te ontdekken! Met maar liefst 3 verdiepingen op De Wallen kun je hier je fantasie de vrije loop laten gaan. Op de eerste verdieping vind je een lounge met open keuken. Op de tweede verdieping heb je een prikkelende BDSM slaapkamer en een chique badkamer met jacuzzi en regendouche. En voor de grote pret vind je op de grote zolder alles voor de speelsen onder ons.

Kinky Vrouwen Amsterdam

In Amsterdam heb je ook het grootste kinky event van de wereld, Wasteland. De meest beruchte speeltuin voor volwassenen waar de fetisjlevensstijl wordt gevierd en toegejuicht door ongeveer 6000-8000 bezoekers, meer dan 40 acts en meer dan vijf podia per jaar. Naast fetisj optredens zijn er DJ's, VJ's, bioscoop en modeshows.

Kinky vrouwen van Amsterdam ontmoeten? Bekijk de sectie BDSM Amsterdam voor alle dames die van kinky houden en op die spannende BDSM date willen. Of je nu een beginnende BDSM avonturier bent of al meer ervaring hebt met het BDSM spel. Je zult er de juiste winkels, evenementen en vrouwen ontmoeten. Amsterdam is jou kinky gids. Iedereen weet dat Amsterdam bekend staat om haar kinky instelling.

Ook biedt Amsterdam de mogelijkheid tot een SM-service met BDSM Escorts Amsterdam voor degene die op zoek zijn naar iets 'buitengewoons'. Deze dames kunnen al jou BDSM wensen vervullen van lichte dwangmaatregelen tot aan volledige vernedering en lijfstraffen en meer. Kortom in Amsterdam vindt je meesteressen en dominatix-escorts voor jou kinky avontuur.

Oudere vrouwen daten in Amsterdam

Oudere vrouwen daten in Amsterdam

Ook moeders hebben behoeften om te daten. In Amsterdam zit het vol met oudere vrouwen of alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar contact. Of het nu gaat om een jonge moeder of een rijpe vrouw in Amsterdam, in deze grote stad zit het er helemaal vol mee.

Er zijn vele date activiteiten gericht op ouderen in Amsterdam. Je vindt ze vaak in buurthuizen, bij bewegingsactiviteiten en ook bij muziekactiviteiten zoals concerten. Maak gerust een praatje met ze, ze houden van smalltalk. 

Wil je naar een club gaan kun je eens kijken bij Escape midden in het centrum van de stad. Met 4 verschillende delen behoort het tot één van de populairste clubs in Amsterdam en ideaal om alleenstaanden te ontmoeten.

Een leuke bar met een meer rijpere smaak is Jazz Café Alto. Het is er lekker gezellig en vooral voor de 30+ ideaal.

Veel oudere vrouwen die niet in clubs rondhangen houden wel van live muziek. Amsterdam zit vol met concerten met live-muziek, maar ook bandjes die optreden en meer. Bekijk het tourschema om te zien wie er allemaal optreden en in jou smaak valt. Zo kun je makkelijk in contact komen met oudere vrouwen in Amsterdam die dezelfde muzieksmaak hebben als jij.

Ben je op zoek naar oudere vrouwen in Amsterdam die een man zoeken? Bekijk dan ook de rubriek Rijpe vrouwen Amsterdam.

 

Met deze uitleg en tips heb je genoeg inspiratie om in Amsterdam te daten en de stad te verkennen. Welke keuze je maakt is uiteraard aan jezelf in ieder geval is Amsterdam ontzettend populair en niet voor niets zoveel bezocht.