Is het alweer even geleden? Raad eens, zij baalt er ook van. Als je het goed aanpakt kan een vluggertje serieus spannend zijn. Met deze fantasieën krijgt zij het warm en ben je klaar voor een vluggertje of onenightstand.

Fantasie: In een hotel

Een andere omgeving wordt vaak geassocieerd met hetere sex en meer zin. Je kunt dit realiteit maken door het overal in huis te doen behalve de slaapkamer. Ook buitensex werkt goed.

Fantasie: Onder de douche

Gebruik de douche voor het voorspel en verkas daarna naar de wastafel. Of verras haar als ze de douche uitstapt. Pak haar handdoek en zoen haar in haar nek. De best manier om sex te hebben onder de douche is als zij met haar rug naar jou toe staat, met haar benen uit elkaar en haar handen tegen de muur. Stoot niet te diep; het eerste deel van haar vagina is het gevoeligst.

Fantasie: Perfect moment

Vluggertjes zijn de ideale oplossing voor dat ene grote obstakel dat altijd bij sex komt kijken: tijd vrijmaken. Mijn avonden thuis zijn heilig. Natuurlijk heb ik zin om klaar te komen, maar ik heb ook een uitgebreid schoonheidsritueel en ik wil eindelijk die thriller eens uitlezen.
Sta vroeg op voor ochtendsex. Dit is fantastisch omdat dit het moment is waarop zowel mannen als vrouwen het meeste testosteron, het hormoon dat verantwoordelijk is voor je libido, in hun bloed hebben.

Fantasie: Spontane sex

Voorspel helpt voor spontane sex. Zoals jij, gaat zij niet in 3 seconden van slap naar stijl.

Geef haar dus een voorsprong, kus haar, houd haar hand vast, fluister in haar oor. Ga samen sporten. Tijdens het sporten wordt endorfinen aangemaakt en je natuurlijke geur komt naar boven. Het perfecte moment.

Fantasie: Puur sex

Vluggertjes draaien volledig om fysieke aanrakingen. Raak haar overal aan. Dit leidt tot vertrouwen en verbondenheid. Focus op haar lichaam en vraag na afloop wat ze lekker vond. Maak daar een mentale notitie van. Communicatie versterkt de intimiteit.

Fantasie: Ze vind het lekker

Het gevoel dat iemand je nu, maar dan ook echt nu wil, is opwindend. Dat het zo snel gaat, voorkomt dat onze gedachten afdwalen en zorgt dat we in het moment blijven. Praat over jullie laatste vluggertje. Herinneringen kunnen verlangens aanwakkeren en smaakt naar meer. En voor je het weet doe je het nog een keer.

Fantasie: Alles erop en eraan

Een vluggertje hoeft niet per definitie geslachtsgemeenschap te betekenen. Je mond, handen en vingers tellen ook. Houd je kleren aan. Dit is spannend en levert nieuwe prikkels. Streel haar ondergoed. De stof zorgt voor extra wrijving en maakt jouw aanraking nog intenser.

Fantasie: Ze komt klaar

De sleutel tot meerdere orgasmes is variatie; iets wat bij vluggertjes vaak ontbreekt. Neem een paar minuten de tijd om haar op te winden. Ze rekent niet altijd op een orgasme, ook als ze niet klaar komt kan ze het naar haar zin hebben gehad door haar partner te hebben bevredigd. Dus hoogtepunt of niet, gewoon doen.