Geen vrouw is hetzelfde, maar er zijn een paar universele dingen waarmee je direct haar interesse wekt en je hoeft er in sommige gevallen niet eens voor uit je stoel te komen. Onderstaand de 10 beste lustopwekkers. Zoek je een vrouw bekijk dan onze sectie 'Vrouw zoekt Man'.

Kus Haar

Alleen zoenen bij voorspel? Je kunt het ook gewoon zomaar doen en je maakt haar er heel gelukkig mee. De meeste vrouwen willen uiteindelijk toch een relatie. Echt zoenen, en daar de tijd voor nemen, betekent voor haar dat ze een man heeft die verliefd op haar is. Als dit je geen stomende sex oplevert, doet het de avond erna wel. Vrouwen onthouden namelijk dingen.

Vraag wat ze wil

Perfectioneer je bed-skills door haar te vragen wat ze wil. Het is zeker geen zwaktebod om dit haar te vragen. Sterker nog het kan zelf heel opwindend zijn als je dat doet. Hoor waar ze je tong, handen en andere lichaamsdelen wilt hebben. Voor beiden een win situatie.

Luister

Een perfecte partner is er niet, maar als jij in de buurt weet te komen zal ze je zeker belonen met sex. Het is simpeler dan je denkt. Puur door naar haar te luisteren. Ze hoeft geen oplossing of advies, maar wil gewoon even uitrazen. Bij voorkeur het liefst ook nog dingen onthouden. Ze gaat zich meer verbonden met je voelen en we weten allemaal wat dit betekent. Veel sex!

Douche Samen

Verras haar als ze staat te douchen. Opwindend en ook nog eens goed voor het milieu. Voor het geval ze simpelweg wilt douchen neem een paar handelingen van haar over. Zeep haar langzaam in, waarbij je wat extra aandacht geeft aan borsten en billen. Als je haar lichaam afspoelt, kun je de waterstraal voorzichtig op haar clitoris richten (iets wat ze zelf wel vaker gedaan heeft hoor). Als het goed is, is ze inmiddels zo opgewonden dat je haar bij wijze van grande finale staand onder de douche kunt nemen. Werkt ook zeer humeur verbeterend.

Wees de Alfaman

Vrouwen houden van alfamannen. Neem af en toe de leiding zowel in de slaapkamer als er buiten. Bepaal wat er gebeurt en wees tussen de lakens soms iets meer holbewoner dan ze van je gewend is.

Laat je blinddoeken

Zintuigen worden versterkt als je niets kunt zien. Laat je blinddoeken en zult merken dat alles intenser aanvoelt. Vind je het moeilijk de touwtjes uit handen te geven, bedenk dan dat je je handen nog altijd mag gebruiken. Als jij haar niet kunt zien, doet ze misschien net de dingen die ze achterwege laat op de momenten dat jij uitmuntend zicht hebt op haar vetrollen (zij vindt dat ze die heeft).

Masseer haar

Geloof ons als die dit doet en niet afraffelt zal het echt zijn vruchten afwerpen. Het geeft haar het gevoel dat ze op de eerste plaats komt. Je houdt je op dat moment alleen puur met haar ontspanning bezig en ten tweede is het hot! Voor jou omdat je haar geoliede naakte lichaam kan volgen met je handen. Zorg dat je varieert met je massages met bijvoorbeeld tijdens de zomer koude ijsblokjes en in de winter voorverwarmde olie.

Prijs haar

Voor een vrouw zijn er weinig dingen fijner dan een man die trots op haar is. Iedere vrouw wil zich veilig en geliefd voelen. Prijs haar tegenover andere mensen. Vertel aan anderen hoe goed ze is in het maakt niet uit wat.

Voorspel, voorspel en nog meer voorspel

We hebben het hier over een leuk voorspel, dat jij net zo zult waarderen als zij. Niet dat je 4 uur bezig moet zijn met strelen. Het gaat erom dat je haar ’s ochtend al laat weten wat je ’s avonds met haar wilt doen. De hele dag laten jullie weten waar je zin hebt. En dan is het straks zover, de slaapkamer.

Fantaseer

De kracht van fantasie zorgt ervoor dat jullie elkaar meteen willen bespringen. Check in hoeverre jullie het delen van je fantasie werkelijkheid kan maken. Veel vrouwen vinden het idee dat ze betrapt kunnen worden tijdens de sex opwindend. Vaak is het al een lustopwekker als je er alleen al over praat. Laat vooral geen details achterwege.