Begin met een hartstochtelijke kus

Een goede, gepassioneerde kus is voor veel vrouwen voorspel, want wat jij met haar lippen doet, heeft direct effect op haar hele lichaam. Bovendien geef je met een lange hartstochtelijke zoen aan dat het je niet alleen om de seks gaat, maar ook om de intimiteit.

Je bent altijd goed geschoren

De huid van een vrouw is gevoelig, zeker als ze opgewonden is. Die hippe ‘ik heb me drie dag niet geschoren’- look oogt misschien leuk, maar geeft haar het gevoel dat je haar met een schuurmachine bewerkt.

Je streelt haar borsten

Borsten zijn gevoelig. Logisch, anders behoorden ze niet tot de erogene zones. Streel ze met zachte, voorzichtige bewegingen. Vermijd iedere associatie met een groetenboer die meloenen op rijpheid test. De borsten en tepels van de ene vrouw zijn gevoeliger dan die van de ander.

Je verkent haar hele lichaam

Een echte bed virtuoos heeft niet alleen aandacht voor die drie details: linkerborst, rechterborst, vagina – maar overziet het geheel en besteedt dus ook aandacht aan andere erogene zones zoals de hals, binnenkant van haar armen en haar benen.

Je masseert haar

Een sensuele, ontspannende streelmassage is een goede manier om haar in de stemming te brengen. Gebruik de hele handpalm van beide handen, dat geeft een warm gevoel. Oefen een zachte druk uit en masseer haar alsof je haar met bodylotion insmeert.

Je bent voorzichtig met panty’s

Het kan zeer opwindend zijn als je tijdens het streeloffensief een hand per ongeluk onder haar panty laat glijden. Ten eerste zorg dat je geen ladders veroorzaakt en ten tweede let je op dat de panty niet langzaam opkruipt in haar kruis. Dat is namelijk geen erotisch gevoel.

Je doet het zachtjes

Als je je puntige heupbotten in haar maag of dijbenen ramt, dan is de pijn vergelijkbaar met twee weken paardrijden gecomprimeerd in een paar seconden. Een ervaren minnaar behandelt haar liefdevol: zachtjes aan.

Discrete Sex