Je raakt niet geobsedeerd door de vagina

Tegenwoordig weten de meeste mannen de weg naar de clitoris ook zonder landkaart te vinden. Dat weerhoudt ze er echter niet van om te blijven denken dat alles om de vagina draait. Richt je in eerste instantie op de clitoris en de schaamlippen voordat je je vinger bij haar naar binnen laat glijden.

Je gebruikt je handen

De ene vrouw wordt makkelijker vochtig, bij de ander gaat het wat moeilijker. Vrouwen kunnen opgewonden zijn zonder dat ze vochtig worden en de schaamlippen open gaan staan. In dat geval kun je met je vingers haar schaamlippen spreiden en vervolgens voorzichtig je penis naar binnen duwen

Je houdt je broek aan

In ieder geval totdat je je sokken hebt uitgetrokken. Vrouwen vinden weinig zo onromantisch als een man slechts gehuld in een slecht zittende onderbroek en sokken.

Je laat haar ook wat doen

Als volleerd verleider heb je natuurlijk altijd condooms binnen handbereik. Trek het je niet aan als je je erectie (gedeeltelijk) verlies omdat het gedoe met de verpakking je afleidt. Dit overkomt de besten. Een goede minnaar laat zich niet van de wijs brengen: Als het mis gaat vraagt hij haar om het condoom bij hem om te doen.

Je houdt je broek aan

Omdat je een goede minnaar bent, probeer je de zaak niet te versnellen door je vast uit te kleden. Je wacht rustig af totdat zij een aanwijzing geeft dat het tijd is om je uit te kleden. Bijvoorbeeld doordat ze de eerste knopen losmaakt.

Je oefent geen druk uit

Een goede minnaar weet dat klaarkomen voor een vrouw heel lekker, maar niet noodzakelijk is. En een ideale minnaar geeft een vrouw in geen geval het gevoel dat hij niet zal rusten voor zij schreeuwend van genot haar hoogtepunt bereikt. Sommige vrouwen ervaren het als een druk dat ze moeten klaarkomen.

Je oefent geen druk uit

Als vrouwenkenner weet je dat slechts 25 procent van de vrouwen een orgasme krijgt tijdens het neuken en dat twee derde van de vrouwen het hoogtepunt bereikt met de handen of door een hulpmiddel te gebruiken. Zij dient goed aan te geven hoe ze het hebben wil en moet niet te geremd zijn om alles te doen wat ze echt wil.

Affaire Dating