Je komt op tijd

Een goede minnaar voelt aan wanneer het mooi is geweest. Mannen die denken dat ze de titel ‘Seks koning’ kunnen verdienen door een uur achtereen te blijven pompen, hebben te veel slechte pornofilms gezien. In werkelijkheid wordt de vagina na een tijdje gevoelloos of raakt zij geïrriteerd en zullen verveling en ergernis bij haar toenemen.

Je weet wanner je moet stoppen of kunt doorgaan

Sommige vrouwen kunnen meerdere orgasmes per vrijpartij beleven. Meteen na een orgasme is de clitoris vaak zo gevoelig dat een vrouw daar even geen aanraking verdraagt. Daarom stopt een goede minnaar met strelen als hij haar een hoogtepunt heeft gegeven met zijn vingers. Maar als zij klaarkomt tijdens het neuken, gaat hij door met vrijen laat de clitoris daarbij ongemoeid.

Je weet wat je weegt

Doorgaans wegen mannen meer dan vrouwen. Je gaat dus niet met je volle gewicht op haar liggen, omdat ze dan na verloop van tijd blauw aanloopt.

Je bent van alle markten thuis

Het is de angst van iedere man: te vroeg klaarkomen. En terecht, want bijna een op de drie mannen komt sneller klaar dan hij wil, zeg maar binnen een minuut. Mocht het gebeuren dat hij onverhoopt klaarkomt voordat hij haar zelfs maar in de ogen heeft kunnen kijken, dan heeft de ideale minnaar altijd een plan B achter de hand, zodat zij ook aan haar trekken kan komen.

Je gunt haar het overwicht

Als zij op jou gaat zitten, dan probeer je het spel niet steeds van haar over te nemen. Zij kan het prettig vinden als je haar borsten streelt of met je duim haar clitoris stimuleert, maar misschien wil ze liever dat jij helemaal niets doet zodat zij zich kan concentreren op het gevoel in haar vagina.

Je vraagt nooit of ze is klaargekomen

Door haar te vragen of ze is klaargekomen, kun je de indruk wekken dat dit een erezaak voor jou is. En dat is nou net niet de bedoeling, want een goede minnaar oefent immers geen druk uit.

Je wacht af

Als je wilt dat ze haar mond gebruikt, dan gebruik je zelf ook je mond: je verleidt haar met woorden. In geen geval probeer je haar hoofd richting de penis te duwen. Vrouwen hebben hier een hekel aan.

Vraag om een minnares