Je zuigt zachtjes in haar nek

Zachtjes in haar nek zuigen kan haar extase brengen, maar pas op dat je zuigzoenen maakt. Als een vrouw een coltrui wil aantrekken, dan moet dat haar eigen keuze zijn en niet omdat jij een paar grote bloeduitstortingen in haar nek hebt gezogen.

Je stelt duidelijke grenzen

Trouwen, blinddoeken en aanverwanten kunnen je seksleven verrijken. Een vrouw moet je eerst volkomen vertrouwen, voordat ze ervan kan genieten dat je haar vastbindt. Een goede minnaar bespreekt van tevoren hoe ver jullie gaan en hij probeert die grenzen in geen geval te overschrijden.

Je hebt een rijke fantasie

Als je ergens geen sleur wilt, dan is het in de slaapkamer. Daarom teken je patronen op haar rug en zijn een pot honing, fruit, groenten, ijs en veren maar een kleine greep uit je enorme assortiment van accessoires en ideeën.

Je kent de vrouwelijke anatomie

Bij een man kan anale stimulatie goed voelen omdat het via de darmwand de prostaat prikkelt. Als vrouwenkenner weet je dat vrouwen geen prostaat hebben, maar dat je via hun darmwand de schede kunt prikkelen. Daarom waarderen ook sommige vrouwen anale seks. Als je wilt experimenteren met anale seks, dan gebeurt dat in goed overleg.

Je geeft een teken

Sperma smaakt als een mengsel van rauw eiwit en zeewater. Lang niet iedereen kan deze smaak waarderen. Daarom maak je altijd even tevoren duidelijk dat je gaat klaarkomen als ze je oraal aan het bevredigen is zodat ze je penis tijdig uit de mond kan nemen.

Vervul je fantasie