Geen woorden maar daden, dat is waar het tussen de lakens om draait. Weet wat je te doen staat voor de ultieme bevrediging. Mannen vinden dat ze geweldige sex hebben als ze klaarkomen en hun partner tevreden is. Vrouwen leggen de lat hoger.

Doe meer met je vingers

Hoe meer je voelt, hoe beter uiteraard. Streel de venusheuvel, plaag de ingang van haar vagina, breng je vingers naar binnen en raak haar g-spot aan. En dat alles terwijl je het gebied rond haar clitoris stimuleert met je tong.

Zoen haar spontaan

Als je haar allen zoent of knuffelt als voorbode van sex, zal ze deze liefkozingen uiteindelijk zien als niet meer dan een manier om haar te verleiden. Kus haar dus eens wat langer voordat jullie ´s ochtends de deur uitgaan, of masseer haar nek terwijl ze autorijdt. Je krijgt bonuspunten voor liefkozingen na de sex, voordat je in slaap valt. Dit is je unieke moment om je band met haar te verstevigen.

Neem de tijd

Het duurt bij vrouwen vele malen langer tot wel 20 minuten voordat de bloedtoevoer naar de genitaliën toeneemt en er genoeg vocht wordt geproduceerd om sex prettig te laten voelen. Dus als je haar clitoris streelt, een nieuw sexspeeltje tevoorschijn tovert, haar G-spot stimuleert, of een vinger naar binnen duwt voordat ze er klaar voor is, doe je haar daar geen plezier mee. Rustig aan dus!Wordt een Clitoris-Connaisseur

Dat knopje boven haar vagina ken je wel, maar wist je dat het grootste gedeelte van dit orgaan onder de oppervlakte ligt? De clitoris is enorm van 7 tot 10 cm lang en heeft onder de lippen de vorm van een soort vorkbeen. Wrijf zacht rond haar clitoris en duw licht op haar schaamlippen. Stimuleer dan de kern. Als je klaar bent om naar binnen te gaan, richt je je op de voorwand van haar vagina, waar de top van haar clitoris zicht bevindt. Doggy-style kan je daarbij helpen.

Ga eens achterom

Steeds meer vrouwen geven aan te genieten van anale sex. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 94% van de vrouwen die anale sex hadden, een hoogtepunt bereikte. Als je zeker weet dat je partner open staat voor anale sex onthoud dan de twee volgende essentiële dingen. Neem ruim de tijd en doe het rust aan vooral de eerste keer. Gebruik glijmiddel in overvloed.

Tegelijk klaarkomen

Gelijktijdige orgasmes zijn zeldzaam, maar de ervaring van het genot dat je voelt als jullie op hetzelfde moment de controle verliezen, zorgt voor de toename van hormonen die jullie met elkaar verbinden, zoals oxytocine en prolactine. Om jouw moment suprême uit te stellen tot zij zover is, moet je letten op je ademhaling. Verlaag je tempo en haal twee of drie keer diep adem als je bijna klaarkomt en span tijdens het uitademen je pubococcygeus-spier (de spier die je gebruikt om je plas op te houden) aan om je opwinding te dempen. Doe je dit niet, dan bouwt de spanning zich op en krijg je alsnog een orgasme. Oefen tijdens het masturberen.

Sporten voor betere sex

Pilates moet je zeker eens proberen. Vooral de oefeningen voor je lage buikspieren, waarmee je namelijk krachtiger kunt stoten. Samen naar pilates gaan is nog beter. Voor haar betekenen sterke lage buikspieren dat ze je penis steviger kan omklemmen en dat ze intensere orgasmes kan krijgen.

Neem de toeristische route

Jij vindt het fijn als zij direct op haar doel afgaat toch? Zij is helaas niet zo’n fan van deze directheid. Stel voor dat je haar begint te masseren van haar nek, schouders en rug. Kus vervolgens haar nek en oorlellen terwijl je handen over haar borsten, buik en binnenkant van haar dijen glijden. Doe dit 30 minuten of tot ze smeekt om sex.

Breng je fantasieën tot leven

Je kunt er niet van uitgaan je partner vanzelf weet wat jouw sexuele voorkeuren zijn. Als je haar vraagt wat ze lekker vindt, en haar op jouw beurt vertelt wat jij zou willen, kan dat ontzettend opwindend zijn.